TvObzor
FILMSKE TELEVIZIJSKE PREMIJERE, ALI I VEĆ PROVJERENE USPJEŠNICE

Za duge, tople i romantične večeri u kolovozu na Novoj TV i Doma TV-u
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.

Neizostavan dodatak dugim i toplim ljetnim večerima filmovi su koji u domove gledatelja donose razonodu i osvježenje, a upravo će se TV premijere i nagrađivani filmski naslovi koji krase vrhove top-ljestvica nizati u kolovozu svakodnevno na Novoj TV i vikendom na Doma TV-u.



Za sve ljubitelje romantičnih drama i komedija na rasporedu Nove TV naći će se TV premijera filma "Vjenčanje na Beverly Hillsu", u kojoj će gledatelji upoznati pretjerano entuzijastičnu fotografkinju koja za svoju mlađu sestru organizira veliko vjenčanje, ne znajući da će se u ulozi kuma pojaviti njezin bivši dečko, a u premijeri romantične drame "Slatka samoća" nasmijat će ih voditeljica Lacey, koja se bavi organizacijom momačke večeri kako bi prikupila novac za spas svoje radiopostaje. U još jednoj televizijskoj premijeri, filmu pod nazivom "Prvo rumenilo", gledatelje će zabaviti dugogodišnji samci Ben i Alice koji pristaju biti jedan drugome plus jedan na svakom vjenčanju na koje su pozvani kako bi lakše preživjeli ljetnu svadbenu groznicu, a na Doma TV-u premijerno će se emitirati komedija "Bill i Ted spašavaju svijet", u kojoj glavnu ulogu tumači Keanu Reeves koji se upušta u avanturu putovanja kroz vrijeme kako bi sa svojim kolegom spasio svemir.

Uz TV premijere, kolovoz na Novoj TV bit će ispunjen brojnim klasicima i nekim od najpoznatijih naslova filmske industrije, a jedan od njih je akcijska komedija "Gospodin i gospođa Smith". Brad Pitt, u kombinaciji s Liy Tyler i oskarovcem Tommyjem Leejem Jonesom, na malim će se ekranima pojaviti i u znanstveno-fantastičnom trileru "Ad Astra". Dozu napetosti, intrige i neizvjesnosti na male će ekrane donijeti triler "Nestala", s Benom Affleckom i Rosamund Pike, u režiji Davida Finchera, a oskarovac Ben Affleck gledatelje će oduševiti i u akcijskom filmu "Računovođa" u ulozi matematičkog stručnjaka koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Joaquin Phoenix i Robert De Niro pojavit će se filmskoj poslastici "Joker", nastaloj pod redateljskom palicom Todda Phillipsa, a filmska poslastica na Novoj TV u kolovozu definitivno će biti i "Vuk s Wall Streeta" redatelja Martina Scorsesea, u kojemu Leonardo DiCaprio ulazi u lik Jordana Belforta u istinitoj priči o usponu na burzi, životu na visokoj nozi i padu povezanog s kriminalom. U filmu "Sahara" Matthew McConaughey i Penélope Cruz upustit će se u avanturu života u potrazi za blagom kroz neke od najopasnijih predjela zapadne Afrike, a u znanstveno-fantastičnoj akciji "Elysium" Matt Damon gledatelje će odvesti u daleku 2154. godinu.

Najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV svakog vikenda u kolovozu nastavlja donositi naslove koji se ne propuštaju, kao što je satirična crna drama ‘Klub boraca‘, koja je zbog neobične priče, inovativne montaže slike i zvuka, izvrsne režije te glumačke ekipe zavrijedila brojne nagrade i nominacije te kultni status. Na rasporedu Doma TV-a naći će se i drama Martina Scorsesea "Pokojni", o kojoj se također govori u superlativima. Oskarovski niz nastavit će mračna komedija/drama "Birdman", koja je ovu prestižnu nagradu osvojila u kategorijama za najbolji film, originalni scenarij, najbolju fotografiju i najboljeg redatelja. D. Miklić
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”