TvObzor
TRENUTAČNO JE U PONUDI PET EPIZODA “IZVORNOG GRIJEHA”

Na HBO Max platformu
stigao novi spin-off
“Slatkih malih lažljivica”
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.

Novi spin-off "Slatkih malih lažljivica", serije uz koju je odrasla generacija Y, ali i Z, pod nazivom "Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh" ("Pretty Little Liars: Original Sin"), premijerno je stigao na HBO Max streaming platformu, a trenutačno je u ponudi pet, od ukupno deset epizoda.



U novom spin-offu mračne serije koja prati živote četiriju prijateljica (pet s nestalom Alison) i misteriozne osobe "A" koja ih progoni, djevojke žive u svijetu originalnih lažljivica, no najnovija serija u franšizi "Slatke male lažljivice" odvija se kilometrima daleko od Rosewooda u Pennsylvaniji. U "Izvornom grijehu", naime, upoznjemo se s potpuno novim gradom, Millwoodom, ali i s novom generacijom malih lažljivica. Također, za razliku od originalne serije, svoje mračne tajne sada skrivaju i roditelji tinejdžerica.

- Prije dvadeset godina niz tragičnih događaja zamalo je uništio gradić Millwood i njegove stanovnike. U sadašnjosti će se skupina od pet novih malih lažljivica ponovno suočiti s mučiteljem i napadačem, koji se i ovaj put zove "A". Tajanstvena osoba nastoji natjerati male lažljivice da plate za tajni grijeh koji su njihovi roditelji počinili prije dvadeset godina, kao i za svoje vlastite grijehe. U mračnoj, horor-drami "Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh" nalazimo se miljama daleko iz Rosewooda, ali unutar postojećeg svemira - u potpuno novom gradu, s novom generacijom malih lažljivica - stoji u objašnjenju HBO Max streaming platforme.

Chandler Kinney utjelovljuje Tabby Haworthe, ambicioznu redateljicu i ljubiteljicu horor filmova, a Maia Reficco je Noa Olivar, glazbena zvijezda koja pokušava vratiti svoj život u normalu nakon što je ljeto provela u maloljetničkom zatvoru. Bailee Madison glumi Imogen Adams, snalažljivu trudnu tinejdžericu koja se bori za život dok pokreće misterij otkrivanja osobe "A", Zaria je Faran Bryant, disciplinirana i staložena balerina koja želi uspjeti izvan Millwooda, dok Maliju Pyles gledamo kao Minnie "Mouse" Honradu, najmlađu lažljivicu koja bježi u virtualne svjetove kako bi pobjegla od traume iz djetinjstva. Sharon Leal je Sidney, Tabbyna majka i agentica za nekretnine koja daje sve od sebe kako bi osigurala lijep život za svoju kćer, Carly Pope igra Imogeninu majku Davie, a Elena Goode Noinu majku Marjorie, medicinsku sestru čija tajna prijeti njezinom odnosu s kćeri. Zakiya Young utjelovljuje Corey, Faraninu majku koja radi kao pomoćna pravnica, iako svima govori da je odvjetnica, Faranin "obožavajući" otac Zeke je Benton Greene, a Lea Salonga našla se u ulozi Elodie, Minnieine pomalo dominantne majke koja radi prekovremeno kako bi zaštitila svoju kćer nakon traume iz njezina djetinjstva. Uloge u seriji ostvarili su i Derek Klena, Kate Jennings Grant, Alex Aiono, Mallory Bechtel, Ben Cook, Eric Johnson, Jennifer Ferrin i drugi.

Kreatori serije "Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh", temeljene na bestseller romanima Sare Shepard, su Roberto Aguirre-Sacasa i Lindsay Calhoon Bring. Šesta i sedma epizoda će na HBO Max stići u četvrtak, 11. kolovoza, a zadnje tri epizode na streaming platformi pojavit će se u četvrtak, 18. kolovoza. D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike