Ekonomija
U DOBA RASTA CIJENA I SMANJENE KUPOVNE MOĆI

Hrvatska mobilna aplikacija 33% u manje od tri mjeseca postala je broj jedan shopping aplikacija
Objavljeno 3. kolovoza, 2022.
Mobilna aplikacija 33% s pregledom akcijskih popusta na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, koja je započela s radom i promocijom na hrvatskom tržištu početkom svibnja ove godine, postala je do kraja srpnja broj 1 aplikacija za mobilne telefone u kategoriji besplatnih aplikacija za kupnju u Hrvatskoj.

Podatak je to koji prikazuje ranking najpopularnijih aplikacija 31. srpnja na Trgovini Play (Android uređaji) i App Store (iPhone uređaji), s kojih se ova aplikacija može skinuti i koristiti potpuno besplatno. Aplikacija 33% u popularnosti je pretekla sve aplikacije pojedinih maloprodajnih lanaca te tako dodatno potvrdila rezultate istraživanja zbog kojih je i lansirana – čak 99 % kupaca preferira podatke o promocijama omiljenih proizvoda na jednome mjestu.

"Jako smo zadovoljni nevjerojatnim rastom broja korisnika te činjenicom da je korištenje naše aplikacije iznad naših najoptimističnijih predviđanja. Iznimno nam je drago da su jedinstvene značajke naše aplikacije poput personaliziranog iskustva i kreiranja liste omiljenih proizvoda, prepoznati od strane korisnika koji su 33% odlučili instalirati na svoje mobilne telefone i aktivno ga koristiti. Vrlo je vjerojatno da je i situacija s rastućom inflacijom i divljanjem cijena u maloprodaji pridonijela takvoj popularnosti naše aplikacije, jer s njom svi mogu na jednom mjestu vrlo jednostavno i pregledno pronaći i "uloviti" akcijske ponude svojih omiljenih i najčešće korištenih proizvoda te tako ostvariti značajne uštede u odnosu na sve veće redovne cijene na maloprodajnim policama", ističe Josip Muller, jedan od autora aplikacije. U doba velikog rasta cijena i smanjene kupovne moći, aplikacija kao što je 33% predstavlja vrlo koristan alat za potrošače pomoću kojega se djelomice mogu ublažiti efekti galopirajuće inflacije. To jasno pokazuju korisnici u Hrvatskoj koji su ovu inovativnu domaću aplikaciju očigledno oduševljeno prihvatili te ju smjestili u sam vrh korisnih aplikacija.Z.R.
Možda ste propustili...

POTPREDSJEDNIK HRVATSKE VOĆARSKE ZAJEDNICE NEVEN MATAGA:

Manji urod mandarina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AMERIČKI FED PONOVNO AGRESIVNO POVEĆAO KAMATNE STOPE

Tečaj eura zaronio na najnižu razinu u 20 godina

2

UDRUGA HRVATSKO SJEME:

Vlastito, ali i dorađeno sjeme može u sjetvu

3

UPITNO POSLOVANJE PETROKEMIJE

Petir: Mineralna gnojiva treba uvrstiti na popis strateških robnih zaliha