Tehno
LG

Sigurnosna kontrola robota
Objavljeno 8. srpnja, 2022.
LG-jev novorazvijeni sigurnosni kontroler za robote osigurava najvišu razinu operativne sigurnosti i pouzdanosti aktivnim upravljanjem postavkama robota, praćenjem signala s robotskih senzora u stvarnom vremenu i pružanjem zaštitnog smanjivanja brzine ili zaustavne kontrole kad se prepozna bilo kakav rizik. Sastavljen od samo jednog modula, LG-jev sigurnosni kontroler ima značajnu prednost u odnosu na konvencionalne kontrolere – jednostavno se može prilagoditi individualnim specifikacijama svakog robota ili udovoljiti jedinstvenim zahtjevima svakog kupca.

Prije su proizvođači morali analizirati i procijeniti svaki aspekt funkcionalne sigurnosti za svakog proizvedenog robota pojedinačno, ali zahvaljujući LG-jevu sofisticiranom kontroleru taj je proces pojednostavljen. Očekuje se kako će to pomoći tvrtki da brže pokrene autentifikaciju i lansiranje novih servisnih robota, poput onih iz dobro poznatih serija LG CLOi ServeBot i LG CLOI GuideBot.

LG je kao lider u industriji robotike koja se brzo mijenja prikupio mnoštvo podataka i znanja tijekom desetljeća vrhunskih inovacija. Tvrtka je predstavila široku paletu robotskih rješenja optimiziranih za prostore poput hotela, bolnica i restorana, iskorištavajući svoje raznolike tehnološke mogućnosti, uključujući područja autonomnih sustava vožnje, senzora, umjetne inteligencije i sustava kamera. Nedavno je tvrtka najavila svoj puni ulazak na tržište logističkih robota sljedeće generacije lansiranjem LG CLOi CarryBot, razvijenog u suradnji s CJ Logistics, jednom od najvećih južnokorejskih tvrtki za dostavu paketa. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike