Osijek
VIDIMO SE U PETAK!

Razmjena osmijeha i zagrljaja u Perivoju, gdje se savršeno sljubljuju fino vino i umjetnost
Objavljeno 7. srpnja, 2022.

Ona mjesta što u srcu ostavljate za popunjavanje dobrim osjećajima, imate priliku ispuniti još jednom Večeri vina i umjetnosti. Turistička zajednica Osječko-baranjske županije u suradnji s partnerima u petak (8. srpnja) od 18 sati u Perivoj kralja Tomislava pripremila je još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta. Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni osmijeha i zagrljaja, pozivaju organizatori.



Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, uz partnere - Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta - nudi, dakle, fotogeničan zalazak sunca, romantično nebo posuto zvijezdama, prijateljske susrete i razgovore te puno smijeha kao provjerene sastojke za dobru atmosferu vrijednu uspomena.



"Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati Nera & Uptown te virtuoz akustične gitare Ivan Kovačević Jimi, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih i hrvatskih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone. Za art zonu pobrinut će se vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt radovima posvećenim Otti Berger", najavljuju organizatori.



Nije li veliki Tin Ujević rekao: “Ne poznavati okus vina, isto je što i ne vidjeti boje.” Kako onda ne iskoristiti priliku kakva je Večer vina & umjetnosti, koja već deset godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Vidmo se u petak! M.Kć.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana