Sport
NOVOSTI OKO PRETPLATE

Prodaja polugodišnjih ulaznica od ponedjeljka
Objavljeno 2. srpnja, 2022.
Početak nove natjecateljske sezone sasvim je blizu, pa će NK Osijek u ponedjeljak, 4. srpnja, krenuti s upisima u članstvo te sa zaštićenom prodajom polugodišnjih ulaznica (samo za one koji su imali polugodišnju ili godišnju ulaznicu za sezonu 2021/22.). Od 4. do 9. srpnja učlaniti se mogu svi, ali polugodišnju ulaznicu kupiti samo oni koji su je imali i prošle sezone.



Od 11. srpnja kreće slobodna prodaja polugodišnjih ulaznica na Ticket pointu i online na www.ulaznice.hr. Članstvo u NK-u Osijek određena je novost. Istina, postojalo je i dosad te je bilo besplatno, a u klubu su se odlučili na promjene. Cijena sezonske članarine (vrijedi do ljeta 2023. godine) iznosi 100 kuna za odrasle te 50 kuna za djecu do 15 godina. Članovi NK Osijek imat će posebne pogodnosti u obliku povlaštenih cijena polugodišnjih i pojedinačnih ulaznica, popust na kupnju klupskih obilježja na blagajnama NK Osijek i na eventima u organizaciji kluba te ekskluzivni poklon dobrodošlice. Što se cijena polugodišnjih ulaznica tiče, članovi kluba trebat će izdvojiti iznose 100 kuna (Istok), 150 kuna (Zapad), 300 kuna (Loža), 500 kuna (Loža Dumančić), 1875 kuna (VIP i Loža Lukačević) te 50 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad. Oni koji nisu članovi kluba polugodišnje i pojedinačne ulaznice plaćat će dvostruko više. Kupnja polugodišnje ulaznice uključuje sve domaće utakmice jesenskog dijela sezone, utakmicu 2. pretkola UEFA Europa Konferencijske lige NK Osijek - Kizližar, eventualnu domaću kup-utakmicu (ovisno o ždrijebu) u jesenskom dijelu sezone, sve domaće utakmice Osijeka II u jesenskom dijelu sezone te prednost pri kupnji ulaznica za potencijalne europske utakmice nakon 2. pretkola.



Inače, klub se odlučio na prodaju polugodišnjih pretplata zbog planiranog preseljenja na novi stadion Pampas krajem godine. D. Keler
Najčitanije iz rubrike