TvObzor
POČELO SNIMANJE AUDICIJA DEVETE SEZONE “SUPERTALENTA”

Umjesto Janka Popovića Volarića za sudački stol sjeda Fabijan Pavao Medvešek
Objavljeno 1. srpnja, 2022.

Popularni show Nove TV “Supertalent” ponovno je otvorio svoja vrata te s početkom snimanja audicijskih epizoda uplovio u svoju devetu sezonu koja će ove jeseni razotkriti brojne nevjerojatne, neobične i zapanjujuće talente.



Osim novih kandidata koji su spremni zapaliti veliku pozornicu i oduševiti publiku, novost devete sezone bit će član žirija koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u žiriranju Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu. Umjesto Janka Popovića Volarića za dobro poznati sudački stol sjeo je glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je pažnju javnosti privukao kroz brojne uloge u uspješnim televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik šeste sezone zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, sada ga u drugom čeka potpuno drukčiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će zajedno s iskusnim kolegama birati kandidate koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika “Supertalenta”.

- Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i prije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i prvi put, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno za gledati na malim ekranima kada krene emitiranje - poručio je 29-godišnji Fabijan Pavao Medvešek.

Dok će četveročlani žiri s novim imenom u postavi suditi kandidatima, uigrani voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan ponovno će se pobrinuti da atmosferu u studiju začini smijehom, pozitivnom energijom i veseljem te da kandidatima pred nastup umanji tremu kako bi se pod svjetlima reflektora pokazali u svom najboljem izdanju. U devetoj sezoni “Supertalenta” na pozornici će se redati dojmljivi nastupi pjevača, plesača i zabavljača, a eksploziju uzbuđenja donijet će i kandidati s neobičnim talentima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A promjenu u žiriju komentirao je sada već bivši član Janko Popović Volarić.

- Nakon četiri sezone više nisam u žiriju “Supertalenta” stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno se nije dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju. Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju funkcionirao je odlično - rekao je Popović Volarić, dodavši kako Fabijana smatra idealnim izborom za novog člana žirija. D. Miklić
Za odličnu atmosferu u studiju ponovno će se pobrinuti uigrani voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan

Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike