Mozaik

Što Hrvatice i Hrvati najviše kupuju u sex shopovima?
Objavljeno 28. lipnja, 2022.

Na jednoj od kava i trač partija, sigurno ste se dotaknuli teme sex shopa. Dio ekipe zbunjuje što se sve može tamo pronaći, vi se pitate zašto to netko uopće koristi, neki su znatiželjni jesu li neka pomagala uistinu “must have”, dok dio društva već imaju svoju omiljenu igračkicu ili komad seksi odjeće, i tako dalje, i tako dalje.

 

Kakvi ste vi po tom pitanu? Je li vama pohođenje sex shopova dio vaše šoping rutine ili ste ipak još na VI s tim? Jeste li možda u fazi premišljanja što kupiti za svoju prvu igračkicu ili čime iznenaditi vašu polovicu? Baš biste željeli zaviriti na police nekog shopa i naručiti taj famozni dildač, ali vas je nekako sram? Ne brinite, niste jedini kojima se motaju brojna pitanja u glavi, a za sve postoji prvi put.

 

A jeste se ikad zapitali jesu li Hrvatice i Hrvati sklopni seksi šopingiranju? Ooo, da! Možda vas baš one i oni inspiriraju za kupovinu vaše prve igračke ili obogaćivanju vlastitog seksi asortimana. Ima bit’ da je ekipa iz Lijepe naše dobro prihvatila teoriju Sexual wellnessa i da im je seksualno zdravlje na visokoj ljestvici prioriteta. Bravo, sve pohvale!

 

Bilo da se solo ili u paru, da vam je libido u padu,ili pak menopauza i pms kucaju na vrata, muči vas preuranjena ejakulacija i ostali problemi- u sex shopu možete naći lijek za sve. To vrlo dobro znaju i potvrđuju “naše” djevojke i dečki koji redovito posjećuju online sex shopove i trgovine. Naravno da je sve strogo diskretno i anonimno, a prema iskazima ovo je top 5 proizvoda za kojima lude Hrvatice i Hrvati.

 

-dilda

-vibratori

-lubrikanti

-sexy rublje

-BDSM (rjeđe od ostalog navedenog asortimana)

 

Neki od njih koriste svoje igračkice za solo igre, neki ih vole koristiti u paru i kako su anonimne ankete pokazale, parovi ih koriste ne zato što im je dosadno u krevetu i vezi, nego iz zabave. Parovi su spomenuli kako im seks igračke posluže za dodatnu dozu adrenalina i nove dimenzije orgazma. Brojne korisnice anonimno su potvrdile kako kupuju vibratore jer im služe za opuštanje stresa, neovisno jesu li solo ili u vezi. Dečki su također potvrdili kako korištenje pomagala nije znak da im nešto nedostaje u odnosu. Oba spola složila su se kako im je sexy odjeća, ali i odora poput seksi zečice, školarke, čistačice i slično, veoma uzbudljiva. Tako da, znate što vam je činiti! Pronađite neki sex shop, bilo online ili u gradu i počastite sebe ili svoju polovicu zanimljivim poklonom! (Sponzorirani članak)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike