Regija
PONOVNO NAKON DVIJE GODINE

25. Viroexpo od 2. do 4. rujna, još se primaju prijave
Objavljeno 27. lipnja, 2022.
Svi oni koji su 2020. godine zakupili izlagački prostor imaju ga besplatno jer su ga već platili

Nakon dvije godine vraća se Viroexpo. Od 2. do 4. rujna Virovitica će biti domaćin sajma, koji na svoju 25. obljetnicu čeka od 2020. godine, kada je zbog pandemije koronavirusa, samo dva tjedna prije otvorenja - odgođen. Odgođen je i 2021., a ove godine, umjesto u svom "zimsko-proljetnom terminu", održat će se u "ljetno-jesenskom" ritmu. Svi oni koji su 2020. godine zakupili svoj izlagački prostor, a koji se žele predstaviti na ovogodišnjem sajmu, ove godine imat će besplatan prostor zato što su ga već platili prije dvije godine.



- Oko 80 posto onih koji su tada trebali biti na Viroexpu potvrdilo je svoj dolazak. Prijave se primaju i nadalje, a trenutačno, malo više od dva mjeseca prije početka, imamo popunjeno 70 posto površine sajma. U kontaktima smo s našim izlagačima, svi jedva čekaju Viroexpo, koji im je sve ove godine bio važan partner u njihovim poduzetničkim pričama, a tako će biti i ubuduće - istaknuo je direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok.

Ove godine županija partner sajma bit će Koprivničko-križevačka županija.

- Kako je riječ o našem 25. rođendanu, obljetnici jednog od najznačajnijih sajmova u Hrvatskoj, bit će tu mnogo događanja, izazovnih sadržaja, nagradnih igara, predavanja za naše gospodarstvenike, poduzetnike, poljoprivrednike, ali i bogatog sadržaja za cijelu obitelj. Ta tri dana Virovitica i Virovitičko-podravska županija bit će središte gospodarskog svijeta ovog dijela Hrvatske - naglasio je Bojan Mijok.

Inače, ove će se godine u sklopu Viroexpa održati i 11. sajam agroproizvoda i opreme - Agroexpo 2022., koji će objediniti 18. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 17. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 14. međunarodno ocjenjivanje meda, 11. izložbu ljekovitog bilja i 11. izložbu vina.

Organizatori i pokrovitelji Viroexpa su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.
80

posto onih koji su 2020. trebali biti na Viroexpu potvrdilo je dolazak

Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

Najčitanije iz rubrike