Sport
POVRATAK NA STADION KRAJ BOSUTA

Tomić traži i pregovara, u klub se vraća Rugašević
Objavljeno 25. lipnja, 2022.
Nogometaši Cibalije su na ljetnom odmoru, ali to ne znači da se na stadionu pokraj Bosuta ništa ne događa. Naprotiv, sportski direktor Zoran Tomić je u punom zamahu, gleda, analizira, pregovara i dogovora. Usput traži sredine kamo bi mladi talentirani cibalijaši koji još nisu za prvu momčad mogli na posudbu. Klub su ovih dana napustili Pavlaka i Džaja, od kojih se klub sporazumno rastao, a u pripremi je jedan zvučni ulazni transfer. U vinkovački klub vraća se Dario Rugašević, koji je prošle sezone branio boje slovenskog prvoligaša Radomlja. S tim Komletičaninom sve je dogovoreno, čeka se samo potpis ugovora, koji bi se trebao dogoditi sljedećeg tjedna.

- S Rugaševićem smo dogovorili suradnju na godinu dana, ugovor ćemo potpisati sljedećeg tjedna. Rugašević je i prije bio naša želja, mi njegova također. Uostalom, zbog Cibalije je odbio financijski bolju ponudu iz Slovenije - kazao je Tomić za Vinkulja hr.

Do okupljanja momčadi i prvog treninga pod ravnanjem novog trenera Tomislava Radotića u Cibaliji će sigurno biti još novih lica, želja je puno, ali stvarnost kaže kako za dovođenje dobrog igrača treba imati i nešto više od dobre volje. Tomić je u potrazi, s Rugaševićevim je dogovorio, s još nekolicinom igrača je u pregovorima. I. Li.
Najčitanije iz rubrike