Regija
SVEČANA SJEDNICA OPĆINE DONJA MOTIČINA

Priznanja Siniši i Ivanu Martinoviću te Joni Kneževiću
Objavljeno 23. lipnja, 2022.
DONJA MOTIČINA - U povodu blagdana Presvetog Srca Isusovog obilježava se Dan općine Donja Motičina. U sklopu proslave održana je i svečana sjednica Općinskog vijeća, uoči koje je polaganjem vijenaca i lampiona odana počast prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu, i poginulim hrvatskim braniteljima ispred njihova spomen-obilježja u središtu mjesta. Svečanoj sjednici nazočili su izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, saborski zastupnik dr. Hrvoje Šimić, izaslanik predsjednika Vlade RH i izaslanik župana OBŽ-a Josip Miletić, izaslanica ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda Ružica Roso, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba te niz načelnika susjednih i drugih općina s područja Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije i mnogi drugi. Nakon pozdravnih riječi predsjednice Vijeća Ružice Mikičić, obratio se načelnik Željko Kovačević naglasivši kako se na području općine puno radilo, i to podjednako u svakom općinskom naselju

- Zahvaljujem svim ljudima koji rade za dobrobit naše općine i njezinih mještana, svim udrugama, pojedincima, jer svi ovi uspjesi su uspjesi svih nas zajedno – rekao je, među ostalim, načelnik Kovačević.

Na sjednici su uručena i općinska priznanja, a dobili su ih Siniša i Ivan Martinović za 50 darivanja krvi te 9-godišnji Jona Knežević za sudjelovanje na državnom susretu Lidrano s literarnim uratkom. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike