TvObzor
”STIŽE SASVIM NOVA RUNDA”

Netflix potvrdio: “Squid Game” vraća se s drugom sezonom
Objavljeno 24. lipnja, 2022.

Kako smo i očekivali, “Squid Game” ide dalje, no sada je to i službeno - južnokorejska serija vratit će se s drugom sezonom. Netflix je potvrdio tu vijest, uz otkrivanje nekolicine detalja o tome što će se dogoditi u nastavku distopijske hit-drame o preživljavanju.



- Prestanite s onim što upravo radite jer druga sezona “Squid Gamea” je službena (i uskoro će udariti još jače). Nakon premijere prošle jeseni, južnokorejska serija je osvojila svijet. Srušila je Netflixove streaming rekorde, prikupila mnoge povijesne nagrade i katapultirala svoju glumačku ekipu u svjetske zvijezde - objavili su iz Netflixa.

Tvorac, redatelj, pisac i producent uspješnice Hwang Dong-hyuk je u pismu fanovima poručio da se “The Front Man vraća” te kako “stiže sasvim nova runda”.

- Trebalo je 12 godina da se oživi prva sezona “Squid Game” prošle godine. Ali trebalo je 12 dana da “Squid Game” postane najpopularnija Netflixova serija ikada. Pridružite nam je još jednom u potpuno novoj rundi - priopćio je Hwang zahvalivši pritom obožavateljima serije diljem svijeta.

Hwang je otkrio i neke detalje, pa tako kaže da će se, uz tajanstvenog The Front Mana, u drugoj sezoni vratiti glavni protagonist Seong Gi-hun. Navodno bi se mogao vratiti i čovjek u odijelu koji “vreba” potencijalne igrače u podzemnoj željeznici, a gledatelji će upoznati i dečka zastrašujuće lutke “Red Light, Green Light”.

Iako za sada nije službeno otkriveno kada će druga sezona “Squid Gamea” stići na Netflix, Hwang je u intervjuu za magazin Vanity Fair rekao da bi se to moglo dogoditi krajem 2023. ili početkom 2024. godine. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike