Sport
TRI KORNERA PENAL

I za Guinnessa i za Ripleya: Saponia utrpala 22 pogotka
Objavljeno 22. lipnja, 2022.
Iz Tenja su se malonogometaši preselili na Zeleno polje pa smo u utorak navečer na igralištu SD Olimpija na turniru Tri kornera penal gledali čak četiri momčadi koje su dan ranije igrale u finalima. I to je očito ostavilo traga pa su tako kod starijih pionira pobjednici Tenje, momčad Lega remizirali s momčadi Bez potencijala koja očito nije bez potencijala, dok su finalisti kod veterana CB 5 Gravia visoko poraženi od Slavonca Tenja.

Program je počeo najmlađim uzrastima. Kod limača igra se trenuto po liga sustavu, a već se došlo do trećeg kola. Čepin je svladao Limunčiće 3:2. Kod početnika pobjedu je ostvario CB Dallas nad Čarobnim timom. Kod starijih pionira osim remija Lega i Bez potencijala, pobjedu u istoj skupini B ostvarili su Čepinski dragovoljci. Bili su bolji od Zelenog polja. I dok je CB 5 Gravia poražena, pobjednici veterana momčad Skripte potvrdili su svoj ugled. Svladali su momčad Svijet boja sa 7:1. Skripta sigurno ima ambicije "objediniti titule" i pobjednika tenjskog i donjogradskog turnira. Takvih ambicija i kvalitetu sigurno raspolažu i u Mursi VBK. Pobjednici Tenja 2022. u skupini H svladali su CB Exclusive sa čak 8:1. No, unatoč tome što su nastupile momčadi s ozbiljnim aspiracijama za najviši plasman, titulu "momčadi dana" zaslužila je Saponia. Odigrali su susret i za Guinnessovu knjigu rekorda, ali i za rubriku "vjerovali ili ne". Svladali su NK Seljak sa čak 22:2. Treba napomenuti da je u 30 minuta igre, čak i nešto manje jer je posljednji pogodak na susretu pao u 28. minuti postignuta čak 24 pogotka s obzirom na to da su Seljaci uspjeli postići dva pogotka što im je ipak slaba utjeha. Premda smo gledali i ove godine na turniru uvjerljive pobjede momčadi ovo je ipak svojevrsni rekord. I dobra pozivnica za sljedeće dane turnira.

Rezultati: limači: Limunčići - NK Čepin 2:3; početnici: CB Dallas - Čarobni tim 4:1; stariji pioniri: Čepinski dragovoljac - Zeleno polje 2:1, Lege - Bez potencijala 2:2; veterani: Skripta - Svijet boja 7:1; CB 5 Gravia - Slavonac Tenja 1:4; seniori: Saponia - NK Seljak 22:2 i Mursa VBK - CB Exclusive 8:1. K.L.
ČETVRTAK NA TRI KORNERA PENAL
18,30 sati: Studio Piksel Lukenda transport - Žuti Atletico (početnici); 18,55 sati: Narančasta ekipa - Carletto team (mlađi pioniri); 19,20 sati: Čepinski dragovoljac - Bez potencijala (stariji pioniri); 19,45 sati: Turkalj Meister AB Grabar - Sigurnost (seniori); 20,20 sati: CB 5 Gravia - Adaptacija (veterani); 20,55 sati: Višnjevac - Knauf Cvitkušić Gradnja; 21,30 sati: CB 5 Gravia - Him autoservis; 22,05 sati: DGO - Lovački rog.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini