Mozaik
NASTAVLJA SE TURNEJA

Psihomodo Pop i Let 3 stižu u Makarsku i u Koprivnicu
Objavljeno 20. lipnja, 2022.
Nakon prošlogodišnjih koncerata održanih u Rijeci, Puli, Trogiru, Gospiću i Zagrebu, turneja Psihomodo Popa i Leta 3 nastavlja se u Koprivnici i Makarskoj. Zagrebačko-riječki rock-dvojac prvo stiže u Makarsku, gdje su najavili svirku u Ljetnom kinu u četvrtak, 23. lipnja. Ulaznice za koncert u prodaji su preko sustava Eventim. ‘‘Nastavlja se turneja s našim prijateljima Let 3, ponovo smo zajedno! I mi smo sretni i presretni što ćemo se ponovo sresti s našim kolegama na tim dirljivim igrama! Vidimo se u Makarskoj i Koprivnici!‘‘ poručio je Gobac ususret novim koncertima.

Na makarskom koncertu pridružit će im se i support - tučepske Rezerve koje su nedavno predstavile novi singl i video ‘‘Sve u sol‘‘, a uz ponešto izmijenjenu postavu i nakon kraće pauze, Rezerve ponovo istrčavaju na teren, spremni za nove glazbene avanture i nastupe.

‘’Pozivamo vas na nemili događaj koji će se održati u Makarskoj u Ljetnom kinu! Nastupat ćemo mi, Let 3 i Psihomodo Pop. Veselimo se ovom velikom punk rock spektaklu!” poručili su iz Rezervi. Već u nedjelju, 26. lipnja, turneja se s juga seli na sjever Hrvatske – u koprivnički Kampus, gdje će se Psihomodo Popu & Letu 3 pridružiti čakovečki Clone Age, koji su nedavno najavili i svoj treći nastup na In Music festivalu, ali prije toga će zasvirati s legendarnim Psihomodo Popom i Letom 3 pred domaćom publikom te premijerno predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma. Cijena ulaznice je 100 kuna, a u prodaji su preko sustava Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. ‘’Vježbajte čučnjeve i čučnjiće u sve tri dimenzije: gore-dolje, lijevo-desno, naprijed-natrag. Dolazi Let 3 u nikad boljoj formi! Čupaaaj u Makarskoj i Koprivnici!’’ poručio je. J.Kn.
Na makarskom koncertu pridružit će im se i support - tučepske Rezerve

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike