Crna kronika
TRAGEDIJA NA CESTI KOD ŽUPANJE

Brzina i pad kobni za motociklista (25)
Objavljeno 19. lipnja, 2022.
Nažalost, prometna nesreća sa smrtnom posljedicom zbila se za vikend i na županjskom području. Kako izvještava Policijska uprava vukovarsko-srijemska, u nedjelju, oko 1.20 sati, na cesti između Županje i Vrbanje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla, 25-godišnji hrvatski državljanin. Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima i policijski službenici ove policijske uprave na mjestu događaja proveli su očevid te utvrdili da se 25-godišnji motociklist kretao iz smjera Županje u smjeru Vrbanje. Zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste (zavoj) i smanjene vidljivosti (noć), sišao je na desnu bankinu, udario u smjerokazni stupić, a zatim u kolni prilaz oranici, nakon čega je pao s motocikla.

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije na mjestu događaja konstatirao je smrt 25-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naložila je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru. O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće.

Zbog ove prometne nesreće Policijska uprava vukovarsko-srijemska upozorava sve vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja, odnosno da brzinu kretanja vozila prilagode stanju i uvjetima na cesti. Dovoljna je sekunda nepažnje pa da dođe do tragične prometne nesreće, što se u slučaju 25-godišnjeg motociklista i dogodilo. Policija najavljuje kako će prometni policajci nastaviti s pojačanim aktivnostima usmjerenim na sprječavanje prometnih nesreća i stradavanja u njima. M.Bugarić
Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi