Sport
FNC U KARLOVCU

Pobjede Vinkovčanina Neferanovića, Đakovčanke Vuković i Osječanina Mikulića
Objavljeno 18. lipnja, 2022.
Karlovac je bio domaćin FNC 6 spektakla u sklopu čijeg se glavnog dijela programa održane i borbe uglednih čak i svjetskih boraca poput Satoshi Ishija, Vase Bakočevića ili Vinkovčanina Vlade Neferanovića, koji je došao do sedme pobjede u profesionalnoj karijeri. Ovaj put nakon tri runde Neferanović je svladao Vladimira Filipovića, a Vinkovčanin je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

U sklopu preliminarnog dijela FNC 6 priredbe odlično se predstavilo još dvoje slavonskih boraca. Konkretno jedna borkinja, Đakovčanka Adriana Vuković koja se nakon više od godinu dana vratila u oktogon. Adriana je na početku ostvarila tri profesionalne pobjede. Nakon toga upisala je prvi poraz i uzela je neko vrijeme za oporavak i napredak. Suparnica Adriani, koja je u međuvremenu napustila ATT u Zagrebu i počela trenirati u Hrvačkom klubu Lokomotiva bila je Brazilka Kethylen Rothenburg koja je u meč ušla s jednom pobjedom i dva uzastopna poraza. Na kraju je jednoglasnom sudačkom odlukom Đakovčanka upisala četvrtu pobjedu u petom profesionalnom meču.

Uspješnu profesionalnu karijeru gradi i Marin Mikulić iz Training Academy iz Osijeka. Predstavio se upravo na FNC-u osječkoj publici u Gradskom vrtu. Na domaćem terenu ostvario je pobjedu, a tako je bilo i u Karlovcu gdje je za suparnika imao Iliju Brkana iz UFK Novi Zagreb. Mikulić je slavio također jednoglasnom odlukom sudaca. K.L.
Možda ste propustili...

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike