Regija
U UGODNOM AMBIJENTU PARKA RESTORANA „SAVA“

Cjelodnevnim druženjem Županjci obilježili Dan gradskih udruga
Objavljeno 16. lipnja, 2022.

Cjelodnevnim druženjem brojnih građana u ugodnom ambijentu parka restorana „Sava“ i ovoga je četvrtka, već tradicionalno na Tijelovo, obilježen Dan gradskih udruga. Ove je godine priređen u okviru manifestacije „Proljeće u Županji“, u organizaciji Turističke zajednice i uz potporu Grada Županje.  

Posjetitelji su uživali u vrhunskom čobancu, pečenoj ribi i slasnim lepinjicama, koje su im pripremile Lovačka udruga “Gaj”, Športsko-ribolovno društvo “Sava” i Udruga stanara šokačkih stanova “Đeram”.

Svoj su doprinos organizaciji dali i članovi Konjogojske udruge “Stari Graničar”, koja je sve zainteresirane provozala u konjskim zapregama, te Udruga ekonomista, računovođa i financijskih djelatnika Županja. Svi su se oni trudili da se njihovi sugrađani što ugodnije osjećaju i da svi skupa provedu jedan lijep i ispunjen dan na otvorenom, u druženju i odmaku od užurbane svakodnevice. 


A zabave i veselja u Županji neće nedostajati ni ovoga vikenda.  Sutra će  koncert ispred Doma mladeži, s početkom u 20,30 sati, održati popularni Gibonni. A u nedjelju će na istome mjestu i u isto vrijeme pred županjskom publikom nastupiti kraljica sevdaha – Amira Medunjanin.
Marija LEŠIĆ OMEROVIĆ

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana