Osijek
OBITELJSKI PROSLAVILI DAN OŠ ANTUNOVAC

Umjesto priredbe, piknik i igre u školskom dvorištu
Objavljeno 16. lipnja, 2022.
Osnovna škola Antunovac obilježila je na drukčiji način Dan škole - Obiteljskim danom.

- Dan naše škole htjeli smo obilježiti tako da u našu svečanost uključimo obitelji naših učenika, roditelje, bake, djedove, tete… te da tako svi zajedno u veselju, druženju i natjecanjima proslavimo rođendan škole. Kako je obitelj važna za kvalitetan razvoj svake osobe, tako je važna i uspješna i kvalitetna suradnja učenika, škole i obitelji - navodi ravnatelj Tomislav Duk.

Tako su se okupili i družili u prostorijama škole te na školskim sportskim terenima i školskome dvorištu gdje su održana sportska međurazredna natjecanja učenika viših i nižih razreda, pub kviz za učenike i roditelje, natjecala su se u društvenim igrama djeca s roditeljima kao i u starim sportovima, a uživali su i u izboru najboljeg kolača koje su pripremili roditelji.

Školsko dvorište bilo je prepuno dekica, košarica sa slasticama i ostalom okrepom. Roditelji kažu da su ovom prilikom imali zanimljivu prigodu vidjeti kakva su njihova djeca u interakciji s kolegama, a lijepo je i što su se oni mogli međusobno bolje upoznati.

Na proslavi su dodijeljena priznanja, zahvalnice najuspješnijim učenicima koji su osvajali nagrade na natjecanjima u znanju te na sportskim natjecanjima. Proglašeni su i najučenici 8. razreda, a dodijeljena su i priznanja nastavnicama.

D. Pejić
Najčitanije iz rubrike