Osijek
CENTAR ZRINJEVAC

Oftalmologija, ORL, kirurgija, dermatologija...
Objavljeno 15. lipnja, 2022.
U novootvorenom Centru Zrinjevac posluje Poliklinika Lens, Optika Lens i Poliklinika Sveti Ante

Od ponedjeljka, 13. lipnja, Osijek je postao bogatiji za još jednu vrhunsku medicinsku ustanovu. U sklopu Medicinskog centra Zrinjevac poslovat će Poliklinika Lens za oftalmologiju i novootvorena Poliklinika Sveti Ante koja je registrirana za ORL, dermatologiju, kirurgiju i internu medicinu.



- Poliklinika Lens već dugi niz godina u Osijeku obavlja oftamološke preglede, a preseljenjem u novi, veći prostor, dobili smo mogućnosti fokusirati se na proširenje izložbenog asortimana, povećanje zapošljavanja stručnog osoblja te se opremiti svim najnovijim tehnološkim dostignućima koja se pojave na tržištu. Iako nas se često identificira kroz Optiku Lens, koja posluje više od trideset godina, ona je samo jedan segment našeg obiteljskog poduzeća koje ima četiri tvrtke. Sinergija nas i Poliklinike Sveti Ante uistinu je hvalevrijedna, jer je ideja dr. Mihalja bila da se u Medicinskom centru Zrinjevac mogu obavljati svi dijagnostički pregledi vezani uz glavu i vrat - rekla je Dubravka Borovac, vlasnica Očne optike Lens.

Ideja za osnivanje Poliklinike Sveti Ante, koja bi služila kao platforma za okupljanje mladih stručnjaka, razvija se od 2020. godine, a želja je bila mladim liječnicima pružiti radnu sredinu u kojoj se mogu razvijati te svoja stečena znanja i vještine primijeniti u svakodnevnom radu s pacijentima.

- Medicinski tim Poliklinike Sv. Ante trenutno broji 13 liječnika, četiri medicinske sestre i kozmetičarku. Nudimo ekspertne specijalističke i subspecijalističke medicinske usluge iz područja otorinolaringologije, kirurgije (maksilofacijalne kirurgije, plastično-rekonstruktivne i vaskularne kirurgije), dermatologije, interne medicine i estetske medicine. Svi naši zaposlenici imaju određeno iskustvo, većina ih je zaposlena u KBC-u Osijek. U ovom prostoru zajedno s Poliklinikom Lens činimo vrhunski medicinski centar - rekao je doc. dr. sc. Hrvoje Mihalj, direktor Poliklinike Sveti Ante.

Nikola Kučar
PRATE SVJETSKE TRENDOVE U LIJEČENJU
- U Poliklinici Sveti Ante pratimo vodeće svjetske trendove i smjernice u liječenju, a svoja znanja temeljimo na medicini utemeljenoj na dokazima. Naši liječnici su, također, znanstveno-nastavni kadar Medicinskoga fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, koji sudjeluju u procesu medicinske izobrazbe liječnika te ga oplemenjuju znanstvenim radom, a znanstvene radove objavljuju u eminentnim međunarodnim publikacijama. Nadam se kako će pacijenti iz naše regije prepoznati kvalitetnu uslugu koju nudimo jer smo uložili veliki trud i energiju kako bismo otvorili Medicinski centar Zrinjevac - rekao je dr. Mihalj.

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana