Dome slatki dome
360 ROBOT VACUUM CLEANER S 10

Gospođa s kojom se dobro razumijete!
Objavljeno 10. lipnja, 2022.

Malen, ali dovoljno velik da ne bude malen, 360 Robot Vacuum Cleaner S 10 jedini je usisivač koji „priča“ na hrvatskom, a glas usisavaču dala je osječka radio voditeljica Tanja Grganović

 

Da parafraziramo legendarne Smogovce „on je mali, ali je dovoljno velik da ne bude mali“. Odnosno, dovoljno je velik i koristan da štedi vaše vrijeme, energiju i zdravlje (kičmu), no jednako tako i dovoljno malen da se zavuče pod krevet, kauč ili kuhinjski element i u vašem životnom prostoru svakodnevno održava čistoću, a vas učini potpuno bezbrižnim. Zadatke usisavanja i pranja podova, uključujući tepihe, parkete, pločice i laminate, ovaj mali, ali vrijedan partner,  umjesto vas obavlja savršeno, ne ostavljajući ništa slučaju, razgovarajući s vama na hrvatskom jeziku što ga čini jedinstvenim i dodatno poželjnim partnerom.

Uz karakteristike na kojima bi mu pozavidjeli mnogi njegovi robotski prijatelji, vrlo dobro se slaže s ukućanima, ali i s vašim susjedima i kućnim ljubimcima jer ga njegovih 60 decibela buke svrstava u skupinu najtiših usisavača.

 

Njegov je naziv S10 i pripada obitelji marke „360 Smart Life“ koja je 2021. godine predstavljena hrvatskoj javnosti zahvaljujući viziji distributerske tvrtke iz Osijeka „Bijelić Co.“ . Zbog svojih  performansi snažan je i moćan saveznik u održavanju  higijene vašeg doma. Uz sve svoje prednosti, S10 je prvi robotski  usisavač čije su glasovne poruke aktivirane na hrvatskom jeziku što za svakog od nas znači bolje razumijevanje i jednostavnije upravljanje. Osim glasovnih poruka putem kojih vaš S10 „komunicira“ s vama, na hrvatski jezik prevedena je i mobilna aplikacija „360Robot“ pomoću koje se upravlja uređajem, što ga čini prvim izborom svih generacija.


Glas usisavaču kojeg je imenovala Gospođa, dala je voditeljica Hrvatskog radija Osijek Tanja Grganović, koja je za svog novog  robotskog prijatelja izjavila:

 „Što da kažem? Ne znam kako sam dosad živjela bez Gospođe S10. Usisavanje doista ne volim, a sada kada čujem svoj glas u tom malom okruglom prijatelju, gotovo sam uvjerena da čistim sama i s lakoćom. Prezadovoljna sam, jer je ovaj uređaj doista vrhunski pomoćnik i sada razumijem „gušte“ očišćenog prostora!“

Osim ovog sjajnog i korisnog govornog noviteta, S10 pametni usisavač na domaćem tržištu ističe se i drugim izvrsnim performansama. LiDAR senzor ili optički radar pri kretanju registrira predmete i prepreke visoke svega jedan centimetar, dok mu je za mapiranje prostora potrebno tek nekoliko sekundi. 3D skeniranjem analizira prostor,  predmete uvećava do 400 %  te ih zaobilazi i na taj način osigurava put za najučinkovitije čišćenje i djelovanje bez zapinjanja o rese tepiha, kablove, dječje igrače ili ostale predmete koji ste zaboravili ukloniti s poda.
Uz ove izvanredne radne karakteristike, S10 Robot Vacuum Cleaner odlikuje elegantan i moderan dizajn kao i tanko tijelo koje će se uklopiti u svaku prostoriju, stan, kuću ili poslovni prostor.

Brend 360 je na tržišta diljem svijeta plasirao brojne uspješne pametne proizvode za zaštitu doma, putovanja i lifestylea općenito, a pametni usisavač S 10 i ostale proizvode iz njegovog asortimana od sada možete pronaći na novom web shopu za pametne uređaje www.venkon.hr.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike