Sport
BRANKO TAMŠE TRENER NEXE-A

Kada budemo gledali utakmicu vidjet ćemo kakvu smo priliku propustili
Objavljeno 28. svibnja, 2022.
Izašao je odmah u miks zoni dati izjavu novinarima. Poslije odradio i službenu press konferenciju. Nije Branko Tamše djelovao nezadovoljno. Premda je imao što prigovoriti svojim igračima. Otkrio je miks zoni što je neposredno nakon završetka susreta poručio svojim igračima.

Rekao sam sad igračima. Kada budu pogledali utakmicu vidjet će kakvu smo šansu propustili. Bili smo umorni, bili smo ozlijeđeni, izraubani, ali dogodilo se ono što sam naglašavao dečkima: nemojte raditi glupe pogreške, budite strpljivi. Nemam podatak, ali previše smo napravili pogrešaka. I to su dvije bitne razlike. Tehničke greške i ziceri. Naravno, uz kvalitetu Magdeburga koju oni neosporno imaju.

NEXE se vraćao. Nije se predavao do kraja. Nije potonuo i doživio možda i poniženje.

Došli smo na jedan gol, dva gola, ali uvijek smo poslije toga vezali neke gluposti. S pivota smo fulali pet čistih zicera. Da svladaš Magdeburg moraš biti na gornjoj granici i iznad toga. Dečki su se borili. Generalno im ništa ne zamjeram, pokazali su vrlo solidan, dobar rukomet. Zamjeram im jedino gluposti koje su dovele do ovoga. Magdeburg je momčad koja nam je mogla otići na 15 razlike. Toliko je kvalitetna. Mi se nismo predavali, vraćali smo se i zbog toga sam zadovoljan. Međutim, opet sam dojma nakon svega ovo je bila prilika kakvu neki igrači više nikada neće imati do kraja svojih karijera, poručio je trener NEXE-a. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana