Regija
PRIJEM PREDSTAVNIKA UDRUGA PROISTEKLIH IZ DOMOVINSKOG RATA U POŽEŠKO – SLAVONSKOJ ŽUPANIJI

Županica Jozić: Ponosna sam na naše braniteljske udruge
Objavljeno 27. svibnja, 2022.

POŽEGA - Povodom nadolazećeg Dana državnosti i Dana branitelja grada Požege županica Antonija Jozić sastala se s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata Požeško-slavonske županije.

- Ovo je prigoda da vam čestitam nadolazeće praznike, ali razgovarali smo i o nekim temama koji se tiču braniteljskih udruga, financiranja, obilježavanja važnih datuma. Uistinu mogu reći da sam ponosna na naše braniteljske udruge koje obilježavaju važne datume u našoj županiji, izjavila je županica Jozić nakon prijema.

Osim čestitki, bilo je riječi i o tome kako realizirati neke projekte. O tome je Stjepan Grgić, predsjednik Zajednice udruge HVIDR-a Požeško-slavonske županije, rekao: "Razmotrili smo projekte koji su nam odobreni, zahvaljujući udrugama koje su aktivne. Mi se nastojimo nakon pandemije ponovno uključiti u život, kroz naše projekte. Nadam se da se neće više vratiti vrijeme da se moramo povlačiti u sebe te da ćemo sada moći sredstvima koja imamo promovirati našu županiju i naše krajeve, sjećati se velikih žrtava koje su pale. Vidi se sada da nisu bile uzalud, da se bliži ono za što smo se borili, stvarno Lijepa naša slobodna, stabilna i neovisna.“ (B.S.T.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike