TvObzor
APPLE TV+

Mars kao novi cilj svemirske utrke
Objavljeno 27. svibnja, 2022.

Apple TV+ objavio je novi službeni trailer za treću sezonu svoje dramske serije "For All Mankind", hit-serije koja donosi alternativnu verziju događaja iz prošlosti te zamišlja kako bi to izgledalo da je Sovjetski Savez stigao na Mjesec prije SAD-a. Nova sezona premijeru će imati sljedećeg mjeseca, a odvest će nas u alternativnu verziju 1990-ih godina, kada je novi cilj svemirske utrke bio planet Mars.



Službeni opis treće sezone otkriva: Nova sezona serije, smještena u alternativnu stvarnost, vodi nas u novo desetljeće, uvodeći nas u devedesete i novu utrku za svemir, ali ovaj je put cilj Mars. Crveni planet novi je cilj svemirske utrke ne samo Amerikanaca i Sovjetskog Saveza nego i neočekivanog novog kandidata koji se mora dokazati, ali je puno toga na kocki. Naši će se likovi naći suprotstavljeni kada se njihove ambicije za Mars nađu u sukobu, a njihova odanost na ispitu, stvarajući tako sve napetiju situaciju, koja će završiti u klimaktičkom razrješenju.

Za treću će se sezonu vratiti Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña i Wrenn Schmidt, a u redovitoj će im se ulozi pridružiti Edi Gathegi. Treća sezona će na platformi Apple TV+ premijeru imati 10. lipnja. T.K.
Možda ste propustili...

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata