TvObzor
GERARD BUTLER SAMO KAO PRODUCENT

Nastavak akcijskog trilera “Građanin opasnih namjera”
Objavljeno 27. svibnja, 2022.

Stigla je službena vijest da će se snimati nastavak akcijskog hit-trilera “Građanin opasnih namjera” (“Law Abiding Citizen”) iz 2009. godine, u kojem su glavne uloge odigrali Gerard Butler i Jamie Foxx. Zasad nema informacija o novim glumcima i radnji za “Law Abiding Citizen 2”, poznato je samo kako će Butler u projektu sudjelovati kao jedan od producenata s Alanom Siegelom za G-Base, te da će producent originala Lucas Foster i scenarist Kurt Wimmer u nastavku sudjelovati u kreativnim ulogama.



U režiji F. Garyja Graya “Građanin opasnih namjera” iz 2009. u središtu radnje imao je pomoćnika okružnog tužitelja Nicka Ricea (Foxx) koji je u potrazi za Clydeom Sheltonom (Butler), očajnim ocem koji provodi detaljan, uvrnuti plan kako bi uništio cijeli sudski sustav Philadelphije nakon što je na slobodu pušten muškarac koji je ubio njegovu suprugu i kćer. Film je te godine zaradio više od 130 milijuna dolara diljem svijeta, a prošlog prosinca ponovno je privukao gledatelje kad se pojavio na Netflixu.

- Oduševljen sam što ću raditi s Robom, Mikeom i Village Roadshow Picturesom uz svog kreativnog partnera Kurta kako bismo opet vidjeli odlične likove i temu koja nam se danas čini relevantnija nego kad je sniman originalni film. Oduševit ćemo vas… opet - rekao je Foster u službenoj izjavi. T.K.
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike