Regija
SURAĐUJU GODINAMA, A SADA SU POTPISALI I UGOVOR

”Sveti Rok” i KEKS promoviraju zdrav život
Objavljeno 25. svibnja, 2022.
VIROVITICA



U provedbi brojnih preventivnih aktivnosti u Virovitičko-podravskoj županiji Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" aktivno surađuje s pojedincima, ustanovama i organizacijama, među njima i s Klubom za ekspedicionizam i sport (KEKS) iz Virovitice. Na temelju dobrih iskustava iz proteklih godina, suradnja s KEKS-om pretočena je u formalnu i ugovorenu suradnju.

Naime, ususret Svjetskom danu nepušenja, koji se obilježava 31. svibnja, u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" potpisan je ugovor o suradnji. Zavod je osigurao biciklističke dresove članovima KEKS-a, a oni će u povodu Svjetskog dana nepušenja, ali i u ostalim prigodama, biciklijadama po Virovitičko-podravskoj županiji promovirati aktivnosti Zavoda i tako promicati zdravlje, odnosno aktivnosti koje pridonose zdravlju.

Uime Zavoda ugovor je potpisao ravnatelj, dr. Miroslav Venus, a uime udruge KEKS Goran Jurković.

– Smisao suradnje je u tome da Zavod osigura formalne i tehničke preduvjete za održavanje aktivnosti koje afirmiraju zdravlje ljudi, a KEKS provodi te aktivnosti i tako promovira zdravlje i zdrave načine života u zajednici. Na taj način Zavod za javno zdravstvo i KEKS postaju partneri u promicanju zdravlja - kažu u županijskom Zavodu za javno zdravstvo. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike