Regija
IZ MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA

Orahovici 4 milijuna za modernu tržnicu
Objavljeno 26. svibnja, 2022.
ORAHOVICA



Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU-a, sukladno redovnom Programu ulaganja u zajednicu, odobrilo je 50 milijuna kuna za projekte na području Slavonije i Baranje, od čega 12,5 milijuna za područje VPŽ-a, gdje su prošli projekti u Orahovici, Suhopolju i Slatini. U Suhopolju je riječ o dodatnim sadržajima Dvorca Janković, koji će ovim sredstvima dobiti maleni bazen, wellness i vinski podrum. Projekt grada Orahovice koji je prošao jest izgradnja nove gradske tržnice ukupne vrijednosti 5,6 milijuna kuna - potpora Ministarstva je 4 milijuna kuna, a ostalo pokriva Grad.



- Orahovica će konačno dobiti modernu, natkrivenu gradsku tržnicu i presretan sam što nam je ovaj projekt prošao. Imamo dosta izlagača koji dva puta tjedno napune našu tržnicu i sada će konačno imati normalne uvjete za prodaju - rekao je gradonačelnik Saša Rister.



Slatinski projekt je "Izgradnja infrastrukture u poduzetničkoj zoni Turbina III" vrijednosti 3,5 milijuna, a na rezervnoj su listi još dva projekta s područja VPŽ-a vrijedna ukupno 4 milijuna kuna. V.G.
Možda ste propustili...

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

Najčitanije iz rubrike