Sport
PONOVNO U BUNDESLIGI

Niko Kovač sjeda na klupu Wolfsburga
Objavljeno 24. svibnja, 2022.
Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač ima novi posao. Kovač je postao novi trener Vfl Wolfsburga, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor, objavljeno je u utorak na službenim stranicama njemačkog prvoligaša. Niko je sa zeleno-bijelima potpisao do lipnja 2025.



- Ja sam dijete Bundeslige i imam veliku želju i motivaciju dodati još jedno uspješno poglavlje s Wolvesima - izjavio je Kovač, čiji su najveći trenerski uspjesi u Bundesligi do sada osvajanje naslova prvaka i njemačkog kupa s minhenskim Bayernom u sezoni 2018./19., kao i pobjeda u DFB kupu s Eintrachtom iz Frankfurta 2018. godine.



Jedno je sigurno, bivšem izborniku Hrvatske u Wolfsburgu će se kao pomoćnik pridružiti njegov mlađi brat Robert, a daljnja pojačanja u stručnom stožeru bit će objavljena sljedećih dana.



Kovač, koji je od 2013. do 2015. godine bio izbornik Vatrenih i odveo je momčad na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014., tako se vraća u Bundesligu nakon što je jedno vrijeme boravio u Francuskoj kao trener Monaca. I. Li.
Najčitanije iz rubrike