Regija
DOSTOJANSTVEN IZGLED GROBLJA

Izgrađene nove staze, sanirana mrtvačnica
Objavljeno 24. svibnja, 2022.

SLADOJEVCI

U sklopu redovitih aktivnosti na podizanju kvalitete grobljanskih usluga i poboljšanju infrastrukture na gradskom groblju u Slatini te na grobljima u prigradskim naseljima, tvrtka Slatina kom, zadužena za upravljanje grobljima, obavila je uređenje groblja u Sladojevcima.
Osim redovitog održavanja prema godišnjem planu i programu rada, na tom su groblju započeli intenzivni radovi na njegovu planskom uređenju, izgrađeno je nekoliko novih staza, a ovih su dana završeni i radovi na sanaciji mrtvačnice.
– Uređenjem mrtvačnice čija je fasada nakon sanacije zidova oštećenih vlagom osvježena novim slojem boje, a oličeni su i unutarnji zidovi, završena je još jedna faza uređenja groblja u Sladojevcima planirana za ovu godinu. U narednom periodu preostaje asfaltiranje pripremljenih dionica novoizgrađenih staza, a potom i daljnje uređenje i izgradnja novih dionica staza, te će se osvježiti i vanjska stolarija na mrtvačnici, – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.
Sanaciju i uređenje sladojevačke mrtvačnice tvrtka Slatina kom odradila je u suradnji sa slatinskim obrtom Vulić vlasnika Zvonka Vulića, a vrijednost radova iznosila je 27.684,00 kune.
Do sada obavljenim radovima i uređenjem mrtvačnice i sladojevačko groblje poprimilo je novi, dostojanstveni izgled, a uređenjem zapuštenog rubnog dijela stvorena je mogućnost otvaranja novog polja za plansko proširenje groblja.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA SLATINA

Vrijedni rezultati inovativnih metoda i pristupa nastavi

BISKUP ŠKVORČEVIĆ: OSIM TIJELA TREBA LIJEČITI I DUŠU

Zdravstveni djelatnici bili na hodočašću Gospi Voćinskoj

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POTPISAN UGOVOR S IZVOĐAČIMA

Radovi na regulaciji desne
obale Dunava vrijedni 47 mil. kuna

2

U MIMOHODU ĆE BITI VIŠE OD 75 KUD-OVA I TRIDESETAK ZAPREGA

Vinkovačke jeseni od 9. do 18. rujna, otvara se i Bircuz

3

KREĆE IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Županja dobiva putničko
pristanište na rijeci Savi
– turističko otvaranje grada