Osijek
NAJAVLJEN 27. OSIJEK STREET RACE SHOW

Za vikend oktanski spektakl u Osijeku
Objavljeno 24. svibnja, 2022.
Organizator utrke i predsjednik Autokluba Slavonija, Rudolf Kalkan, u povodu 27. izdanja Osijek Street Race Showa, u ponedjeljak je uz partnere iz Grada, Županije i glavnog sponzora događaja - Ine, održao promociju programa na Trgu slobode. Uz dva reprezentativna trkaća automobila koja su mamila znatiželju djece i prolaznika, moglo se čuti kako će ovogodišnje izdanje okupiti oko 180 automobila, uz tradicionalne moto i auto utrke, street style natjecanja i cjelodnevni popratni ugostiteljski sadržaj. Za sve je posjetitelje osiguran besplatni parking.

Za ljubitelje ovog brzinskog spektakla organizator navodi kako je Osijek mjesto gdje svi dolaze oboriti svoje rekorde, najbrži vozači regije pohode ovu priliku da pokažu svoja znanja, automobile i iskušati se u adrenalinskom tipu natjecanja.

Dogradonačelnik Dragan Vulin, koji je ovom prilikom i sjeo u jedan od trkaćih automobila, i sam ljubitelj oktanskog sporta, pozvao je sve građane da posjete sada već tradicionalni Osijek Street Race Show, čiju punu podršku organiziranju daje Grad Osijek. Isto tako i predstavnik Osječko-baranjske županije, zamjenik župana Josip Miletić, pozvao je okupljene da se priključe aktivnostima koje će biti predstavljene ovoga vikenda na Sportsko-zračnoj luci Osijek-Čepin.

Inače, AK Slavonija radi i međunarodne utrke u pet zemalja i kako je Osijek "njihova" utrka, to više se izdvojio u najjaču utrku u regiji koja se svojim 27. izdanjem etablirala u kalendaru ljubitelja brzina i trkaćih automobila.

Osijek Street Race Show održat će se na Sportsko-zračnoj luci Osijek-Čepin za vikend 28. i 29. svibnja. M. Vuk
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike