Novosti

ASPIRA I LEONARDO HOTELI NUDE TI BESPLATNO STUDIRANJE I SIGURAN POSAO
Objavljeno 24. svibnja, 2022.
VIŠE OD 2 MILIJUNA KUNA VRIJEDAN STIPENDIJSKI NATJEČAJ RASPISALI SU VISOKA ŠKOLA ASPIRA I LEONARDO HOTELS GRUPACIJA

Traži se 20 budućih studenata Hotelskog menadžmenta ili Gastronomije kojima će u potpunosti biti financiran studiji na Aspiri te osigurana stručna praksa i zaposlenje u Leonardo Hotels grupaciji po završetku studija.

 

Visoka škola Aspira, obrazovna institucija usmjerena ka stjecanju praktičnih, globalno primjenjivih znanja i jedna od najvećih hotelskih grupacija – Leonardo Hotels s više od 200 objekata diljem Europe, traže 20 budućih studenata Hotelskog menadžmenta ili Gastronomije koji su spremni napraviti pravi korak u svom obrazovanju i osigurati si međunarodnu karijeru.

 

U tu svrhu osigurano je 20 punih stipendija za studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu ili studij Gastronomije.

Posjet Anke Mass, Human Resources Director of Europe Leonardo Hotels grupacije, stipendistima prošlogodišnjeg natječaja


Zašto se prijaviti?

 

1. U potpunosti financirano cjelokupno školovanje na studiju Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu ili studiju Gastronomije po izboru kandidata;
2. Omogućeno više od 2000 radnih sati stručne prakse, kroz 3 godine studija, u najprestižnijim objektima u vlasništvu Leonardo hotels grupacije;
3. Osigurano radno mjesto barem 2 godine u jednom od objekata Leonardo hotels grupacije po završetku studija.

 

Tko se može prijaviti na natjecanje?

 

Prijaviti se mogu svi koji imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje te poznaju barem osnove engleskog ili njemačkog jezika.

 

Kako se prijaviti?

 

Potrebno je najkasnije do 1. srpnja 2022. godine na službenu e-mail adresu natjecanja: stipendija@aspira.hr poslati sljedeću dokumentaciju: prijepis ocjena iz srednje škole, motivacijsko pismo na engleskom ili njemačkom jeziku, Europass životopis na engleskom ili njemačkom jeziku, presliku osobne iskaznice ili elektronski zapis iz knjige državljana, uvjerenje da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak, opcionalno (ako osoba posjeduje) potvrdu o poznavanju engleskog i/ili njemačkog jezika.

 

Kliknite za više informacija o samom Natječaju za studij OVDJE.

 

"Svima od srca savjetujem da se prijave na ovaj Natječaj! Moje iskustvo studiranja na Aspiri je malo reći pozitivno. Kvaliteta programa obrazovanja i predavača je na visokom nivou, a i atmosfera na fakultetu jako ugodna. Na praksu odlazim odlazim sredinom lipnja i bit ću smještena sam u Leonardo Royal Hotelu u Nürnbergu. Hotel je novootvoren te mu je ovo prva prava sezona. O šefu kuhinje sam čula samo riječi hvale, a i sam restoran u hotelu je na dobrom glasu. Jako se radujem novim iskustvima, novom radnom okruženju i svemu što ću gore naučiti."

 

 Marta Šiljeg, stipendistica Leonardo Hotels grupacije i Aspirina studentica Gastronomije

 

Slobodno nas kontaktirajte na:  info@aspira.hr ili telefonski na +385(0)21/382802 i +385(0)99/333-2009 za više informacije koje su vam potrebne.

Možda ste propustili...

OPORBA NAKON MARIĆEVE OSTAVKE:

Vrijeme je za nove izbore

U HRVATSKOJ UMRLO ŠEST OSOBA

COVID: 813 novih slučajeva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOMAĆIM TURISTIMA JADRAN I DALJE OMILJENO ODREDIŠTE

Prosječna obitelj potroši
na smještaj oko 9400 kuna

2

NOVE CIJENE USLUGE SMJEŠTAJA

Domovi za starije osobe
skuplji od 10 do 20 posto

3

NAKON GOTOVO MJESEC DANA

COVID: Ponovno preminuli u OBŽ-u