Regija
ODRŽAN PROJEKTNI DAN SREDNJE ŠKOLE

Upisuju stotinjak učenika u 15 zanimanja, nastava u novosagrađenoj zgradi
Objavljeno 20. svibnja, 2022.
DONJI MIHOLJAC - Projektni dan Srednje škole Donji Miholjac okupio je osnovnoškolce - potencijalne buduće polaznike, roditelje i građane koji su upoznali kreativan i inovativan pristup učenju i praksi. Škola je na atraktivan i zanimljiv način predstavila svoje programe, radove i projekte, proizvode učeničke zadruge i školskih sekcija, ali i postignuća na natjecanjima, koji su rezultat zajedničkog truda i zalaganja mentora i učenika.

Osmaše i njihove roditelje o mogućnostima upisa i prednostima škole informirali su nastavnici, ali i učenici koji su pričali o svojem školovanju i natjecanjima. Posjetitelji su mogli kušati i delicije koje su pripremili učenici.


U Srednjoj školi Donji Miholjac učenici se mogu obrazovati u sektorima poljoprivrede, strojarstva, ekonomije, turizma i ugostiteljstva te u općoj gimnaziji - za 15 različitih zanimanja. Nadolazeće školske godine moći će se upisati stotinjak učenika prvih razreda. Nastava će se odvijati u najsuvremenijim prostorima novosagrađene školske zgrade.

- Jedna je od najvažnijih zadaća škole pripremiti učenike za budući svijet poduzetništva te ih poticati na razvijanje kreativnih ideja - istaknuo je ravnatelj Nenad Perić.

Učenici i nastavnici Srednje škole Donji Miholjac na Projektnom su danu predstavili i brojne nagrade koje su osvojili. Škola je i ambasador Europskog parlamenta, a sudjeluje i u programu ERASMUS te drugim europskim projektima. S. Fridl
Možda ste propustili...

TISUĆLJEĆA MEĐU RIJEKAMA

Arheološka izložba u Etnološkom centru

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike