TvObzor
AMAZON

Stiže satirični triler “Emergency”
Objavljeno 20. svibnja, 2022.

Krajem svibnja na Amazon stiže satirični triler “Emergency” koji su kritičari jako nahvalili. Riječ je o dugometražnom filmu koji je nastao kao adaptacija istoimenog kratkog filma nagrađenog na Sundanceu 2018. godine, a njegova dulja verzija nagrađena je ove godine s Waldo Salt Screenwriting Award.



U središtu radnje su Kunle (Donald Elise Watkins) i njegov najbolji prijatelj Sean (RJ Cyler), koji se nalaze na završnoj godini fakulteta i namjeravaju se ludo zabaviti jedne večeri proljetnih praznika. Sean je u detalje isplanirao cijelu noć kako bi obišli što više tuluma, ali Kunle nije nekog raspoloženja zbog eksperimenta koji mora dovršiti kako bi bio primljen na željeni Princeton. Problemi počinju kad se vrate u sobu u kojoj zateknu cimera Carlosa (Sebastian Chacon) i pijanu, polusvjesnu bjelkinju koju Carlos uopće nije vidio. Trojac se boji pozvati policiju, jer vjeruju kako bi oni ispali krivi, pa odluče premjestiti djevojku na neku drugu lokaciju. U međuvremenu za djevojku se zabrine njezina sestra i krene ju potražiti. Kaos je osiguran!

U glavnim ulogama su RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter, Maddie Nichols, Madison Thompson i Diego Abraham, scenarij je napisala KD Davila (Please Hold), a film je režirao Carey Williams (Cherry Waves). “Emergency” u odabrana kina stiže 20. svibnja, a od 27. svibnja moći će se pogledati na streamingu Amazon Prime Video. T.K.
Možda ste propustili...

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike