TvObzor
SAMO POD VLASTITIM UVJETIMA

Eva Mendes se nakon 10 godina vraća glumi?
Objavljeno 20. svibnja, 2022.

Glumica Eva Mendes najavila je potencijalan prekid pauze od glume koji traje gotovo deset godina. Mendes nije glumila u filmu još od male sporedne uloge u redateljskom prvijencu svojeg životnog partnera Ryana Goslinga "Misterij izgubljene rijeke", iako je prošle godine posudila glas u animiranoj obiteljskoj seriji "Bluey". Glumica je gostovala u emisiji The View, u kojoj je najavila kako bi povratak glumi značio da treba biti zadovoljeno nekoliko uvjeta.



- Jedino ako je u pitanju zabavan projekt, s tim da neću raditi nasilne scene i scene s golotinjom - piše Entertainment Weekly. Jedna voditeljica The Viewa pitala ju je direktno bude li prekinula pauzu ako stvarno naiđe poseban projekt i Mendes je to potvrdila.

Mendes smo 2012. godine gledali u glavnoj ulozi u drami "Nije lako biti ja" Patricije Riggen te u sporednim ulogama u kritički odlično prihvaćenim dramama "Grijesi očeva" (u kojoj je glumila s Goslingom) i "Sveti motori". Zadnja televizijska uloga bila joj je u HBO-ovoj komediji "Clear History" s Larryjem Davidom 2013. godine.

Zadnje glasine navode kako bi se Mendes čak mogla vratiti u franšizu "Brzi i žestoki" za zadnja dva filma. U franšizi se prvi put pojavila 2003., u nastavku "Prebrzi i prežestoki", kao Monica Fuentes, lik koji je reprizirala u camao ulozi 2011.,u nastavku "Brzi i žestoki 5". Najnoviji film "Fast X" počeo je sa snimanjem u režiji Louisa Leterriera, koji je nedavno zamijenio originalnog redatelja Justina Lina iz nepoznatih razloga (navodno kreativnih neslaganja).

Eva Mendes tijekom skoro deset godina pauze posvetila se obitelji, kćerima koje ima s partnerom Ryanom Goslingom te raznim uspješnim modnim projektima. T.K.
Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata