Mozaik
U SKLOPU VELIKE TURNEJE KOJOM PROMOVIRA SVOJ NOVI ALBUM “THE RESET”

Macy Gray nastupa
u Zagrebu ove jeseni
Objavljeno 18. svibnja, 2022.
Soul kraljica Macy Gray dolazi s bendom u zagrebačku Tvornicu kulture 29. listopada 2022. u sklopu velike turneje u povodu objave novog albuma "The Reset", najavio je organizator LA Agencija. Jedna od najpoznatijih R&B/soul pjevačica Macy Gray svoj će novi album, koji se očekuje na ljeto, zagrebačkoj publici predstaviti zajedno s bendom California Jet Club. Album "The Reset" nosi naziv po resetiranju jer, kako kaže, Macy: "Puno se stvari događa na koje su ljudi prestali obraćati pozornost, svijet se resetira i uskoro ćemo saznati je li to dobro ili loše." "The Reset" donosi uvid u njezine liričke i vokalne sposobnosti, od uvodnog singla "Thinking of You", preko orkestralne balade "You Got Away", kao i slavljeničke "Bottom to the Top" ili "Every Night" za dobro raspoloženje. Glazba koju stvara preskače barijere žanrova i kreće se od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retrodiska do hip-hopa.



Macy je označena kao jedna od najunikatnijih vokalistica moderne pop-glazbe još 1999., nakon objave debija "How Life Is", koji je sadržavao globalni hit "I Try". Prvijenac se prodao u više od 15 milijuna primjeraka, što joj je ubrzo donijelo Grammy u kategoriji najbolje vokalne pop-izvedbe, podsjeća organizator. Nakon toga je objavila još devet albuma.



Ulaznice kreću u prodaju preko Eventima 20. svibnja po cijeni od 180 kuna. Ta cijena vrijedit će do 31. srpnja, a dan poslije penje se na 200 kuna. Na dan koncerta cijena će biti 230 kuna. H
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike