Regija
AUTOKLUB “PANONIJA” NAŠICE USPJEŠAN NA NATJECANJU ZA PRVENSTVO HRVATSKE

Odlični u prvoj vožnji spretnosti
Objavljeno 18. svibnja, 2022.
NAŠICEČlanovi Autokluba Panonija Našice Tina Kovačević, Bernarda Horvat i Tomislav Kovačević bili su uspješni u prvom ovosezonskom natjecanju za Prvenstvo Hrvatske u ocjensko-spretnosnim vožnjama pod nazivom ‘‘2. OSV Memorijal Krešo Merlić Merla‘‘ koje je održano u organizaciji Automoto kluba Zanatlija Zagreb. Tina Kovačević s Opel Astrom osvojila je četvrto mjesto u konkurenciji vozačica te četvrto mjesto u klasi vozila, Tomislav Kovačević u Opel Corsi peto mjesto u kategoriji juniora i šesto mjesto u klasi vozila, a Bernarda Horvat, također u Opel Corsi, bila je sedma u konkurenciji juniora i osma u klasi vozila. Vozačicama je ovo bilo prvo natjecanje na državnoj razini.

Predsjednik Autokluba Panonija Našice Vjekoslav Kovačević izrazito je zadovoljan jer su vozači postigli dobre rezultate i pokazali potencijal za napredak.

- Nikada težih pet ispita spretnosti dosad nismo vidjeli te su zahtijevali neviđenu koncentraciju, koju je izrazito lako izgubiti, pogotovo kada nastupaš prvi put, pod pritiskom publike, konkurencije, a najviše treme, koja je na prvih nekoliko natjecanja neizbježna. No uza sve to vozači su uspješno svladali ispite te se izborili za jako dobre rezultate, a najvažnije je što su pokazali kako ima mjesta za veliki napredak te u kojim ga situacijama očekivati - rekao je Vjekoslav Kovačević.

Pet posebnih ispita spretnosti vozilo se na prilagođenoj stazi nekadašnjeg Centra za sigurnu vožnju u naselju Mičevec, nedaleko od Zagreba. S. Fridl
Možda ste propustili...

U VRHU SU PO PORASTU VRTIĆARACA

Zbog povećanja broja mališana, proširili vrtić

IZLOŽBOM I PROMOCIJOM ZAPOČINJE 54. LJETO VALPOVAČKO

Red pjesme, plesa, sporta, koncerata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FORTENOVA PRODAJE BELJSKE NEKRETNINE

Još nema zainteresiranih za bivšu zgradu beljske uprave

2

MAJSTORI KULENA OKUPILI SU SE U CENTRU VIROVI

Najbolji je kulen Slavice Đinić iz Starih Mikanovaca

3

NA JEZERU BOROVIK ODRŽAN 2. MARATON LAĐA

Udruga lađara Zagreb 1
pobjednik Kupa Borovik 2022.