Mozaik
BORIS ŠTOK IMA NOVI SINGL I SPOT

“Jesmo li jedini” ima vrlo intiman karakter
Objavljeno 18. svibnja, 2022.
Boris Štok ima novi singl i novi videospot. U vrijeme kada je nastala pjesma "Jesmo li jedini", Borisu su se dogodile neke velike i lijepe promjene u životu.

- Sve je to bilo vrlo inspirativno za tekst i senibilitet pjesme, njen intimni karakter…, osobno, jedna od najdražih pjesama. U glazbenom smislu, u zadnje vrijeme slušao sam dosta London Grammar, pa smo zvukom i produkcijom htjeli ići u tom smjeru, dobiti taj "svjetski i britanski" zvuk. Takvu produkciju, stilski i aranžmanima u Hrvatskoj ne radi nitko i vjerujem da smo uspjeli. Slojevito, na trenutke možda malo mračniji "pop", ali vrlo melodično i pjevno. Htio sam dobiti taj diskretni, ritmični puls u pozadini u kombinaciji s timpanima, orkestracijom i elektronikom. Glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, tekst je moj, a sve je miksao i masterizirao Matej Zec - rekao je Boris o svojoj novoj pjesmi.

Redatelj videospota talentirani je Dario Radusin koji je za vizualnu priču pjesme angažirao i Klaru Mucci, uspješnu mladu glumicu koja karijeru uspješno gradi u inozemstvu. Ova lijepa Splićanka s ponosom je ponijela jednu od glavnih ženskih ulogu u austrijskoj seriji “The Ibiza Affair”. Pjesma “Jesmo li jedini” ujedno najavljuje i niz koncertnih nastupa Borisa i njegovog benda. Boris nastupa 2. lipnja na Beer craft festivalu u Zagrebu, a 7. kolovoza u Vodicama. U međuvremeno bit će na još nekoliko lokacija koje će uskoro najaviti. Na jesen stižne novi album. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike