Sport
MEĐUNARODNI BILJARSKI TURNIR

U Planu B ovoga se vikenda igra u spomen na kolegu i osnivača njihovog kluba
Objavljeno 14. svibnja, 2022.
Biljarski klub Plan B ove će subote okupiti jako i brojno društvo na prvom po redu Memorijalu Ronald Matošević. Ovo je prvi, a organizatori se nadaju kako će turnir u spomen na njihovog preminulog kolegu biljarista i jednog od osnivača Plana B, postati i tradicionalan. Turnir počinje u subotnje prijepodne, od 10 sati, a dolazak je najavilo 60-ak igrača iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja, i okušat će se u disciplini "devetka".

- Drago mi je što dolaze kolege biljaristi iz susjednih zemalja, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, a imamo i dobar odaziv igrača iz Hrvatske - kaže Marko Lišnić, višestruki prvak Hrvatske i član ekipa Plana B, koja organizira ovaj Memorijal.

Ronald Matošević, jedan od osnivača Biljarskog kluba Plana B, tragično je preminuo u prometnoj nesreći u siječnju 2019. godine, no uspomena na njega u osječkoj Gundulićevoj ulici itekako živi.

- Ronald je bio strastveni igrač i veliki čovjek. Turnir je pokušaj da sjećanje na njega ostane živo, i to je najmanje što naš Rona zaslužuje - dodao je Vedran Vunjak, dopredsjednik Plana B i voditelj turnira. I. Li.
Najčitanije iz rubrike