Regija
JAVNI NATJEČAJ OTVOREN JE DO 20. SVIBNJA

Prednost zakupa pašnjaka imaju dosadašnji zakupci
Objavljeno 14. svibnja, 2022.
DONJI MIHOLJACPovjerenstvo za davanje u zakup i prodaju nekretnina Grada Donjeg Miholjca, objavilo je Javni natječaj za davanje u zakup pašnjaka u Svetom Đurđu, Radikovcima, Podgajcima Podravskim i Donjem Miholjcu te oranice u Donjem Miholjcu na pet godina.

Pravo sudjelovanja imaju poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Grada Donjeg Miholjca i koji nemaju nepodmirenih obveza prema Gradu i Republici Hrvatskoj.

Pravo prednosti sklapanja Ugovora o zakupu ima dosadašnji zakupnik, ako ispunjava sve uvjete natječaja i ako prihvati najviši ponuđeni iznos zakupnine.

Pisane ponude dostavljaju se Povjerenstvu za davanje u zakup i prodaju nekretnina Grada Donjeg Miholjca, u Prijamni ured Grada, Vukovarska 1/I, osobno, ili putem pošte preporučenom pošiljkom.

Uz pisanu ponudu ponuditelj mora dostaviti presliku izvatka iz Upisnika poljoprivrednih gospodarstava, potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga prema državnom proračunu te izjavu o zaštiti osobnih podataka u kojoj ponuditelj daje suglasnost na obradu i objavljivanje njegovih osobnih podataka.

Javni natječaj otvoren je do 20. svibnja, a javno otvaranje ponuda održat će se 25. svibnja, u maloj dvorani Grada Donjeg Miholjca, u 12 sati. Otvaranju ponuda mogu biti nazočni natjecatelji. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

2

UREĐENJE PONOSA BIVŠEG TRGOPROMETA

Bivšu robnu kuću Roma kupila tri Đakovčanina

3

BUDI SE JEDINO BARANJSKO MJESTO NA DUNAVU

Na Zelenom otoku najviše je novih smještajnih kapaciteta