Mozaik
ODGOĐENI KONCERT DOBIO NOVI DATUM

Sting će u Zagrebu pjevati 31. listopada
Objavljeno 14. svibnja, 2022.
Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odgođeni Stingov koncert održati 31. listopada 2022. u Areni Zagreb. Podsjetimo, Sting je trebao nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pjesme. Pjesme su to napisane tijekom slavne karijere tog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police tako i kao solo izvođač.

Pozdravljen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", koncert "vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme", s hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Message In A Bottle" i mnoge druge Stingove velike hitove. Nakon rasprodane šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu,The Times je My Songs proglasio "majstorskim tečajem"; "Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač s zlatnim katalogom pjesama". The Telegraph je koncert opisao kao "rijetku poslasticu", a The Guardian je Stinga hvalio kao "gotovo besprijekornog" s "uzvišenom pop-alkemijom". Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album "The Bridge", koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock ‘n‘ roll, jazz, klasična glazba i folk. Napisana i snimljena u godini pandemije, ta nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za odgođeni nastup bit će valjane i za novi datum događaja. Povrat ulaznica moguć je do 9. lipnja 2022. Cijene su ulaznica, po kategorijama: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolje III 320 kn, VIP loža 830 kn, sjedala u prvim redovima 830 kn. T.K.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

FILM “THE BRIDE!”

Christian Bale kao Frankenstein

Najčitanije iz rubrike