Regija
MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA - OPĆA BOLNICA VIROVITICA:

Hvala za svu brigu, nježnost i odgovornost
Objavljeno 12. svibnja, 2022.
VIROVITICA - "Briga o jednom – to je ljubav, briga o stotinama – to je sestrinstvo", stoji u čestitki koju je svim medicinskim sestrama i tehničarima uputila Opća bolnica Virovitica čestitajući im tako Međunarodni dan sestrinstva.

Naime, 12. svibnja je datum rođenja utemeljiteljice modernog sestrinstva Florence Nightingale, a od 1974. obilježava se kao Međunarodni dan sestrinstva, medicinskih sestara i tehničara kako bi se naglasila potreba ulaganja u sestrinstvo i poštovanje toga plemenitog zanimanja.

U zdravstvenim ustanovama Virovitičko-podravske županije obilježen je pod sloganom "Snaga je u zajedništvu". Čestitku svojim kolegicama i kolegama uputila je i Lidija Knapić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Opće bolnice Virovitica, koja je posebno naglasila njihove velike svakodnevne napore u pružanju kvalitetne skrbi za sve bolesnike tijekom pandemije i zahvalila na senzibilitetu za pacijente, brizi i odgovornosti, ali i timskom radu. Čestitku medicinskim sestrama i tehničarima uputila je i Višnja Kajzer, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Doma zdravlja VPŽ-a.

U akciji mjerenja tlaka i šećera u krvi sudjelovale su učenice virovitičke Tehničke škole za zanimanje medicinske sestre i patronažne sestre Doma zdravlja, uz donaciju potrebnog materijala Opće bolnice. P.Ž.
Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike