Tehno
AGENCIJA

ecx.io postaje IBM iX Hrvatska
Objavljeno 13. svibnja, 2022.
Digitalna agencija ecx.io, koja u Hrvatskoj tijekom posljednjih pet godina bilježi nevjerojatnu stopu rasta od čak 750 %, a urede ima u Zagrebu i Varaždinu, nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja svoj rad nastavlja pod brendom IBM iX Hrvatska. Ovu digitalnu agenciju IBM je preuzeo 2016. godine kako bi zadovoljio rastuću potrebu za digitalnom, kreativnom i dizajnerskom stručnošću. ecx.io (s uredima u Njemačkoj, Austriji i Hrvatskoj) i IBM-ovi studiji od tada blisko surađuju i nude usluge savjetovanja, dizajna i tehnologije. Suradnja će ovom promjenom postati još intenzivnija.



”Ostvarili smo veliku stopu rasta u Hrvatskoj i nastavljamo taj trend. Službenim preimenovanjem naši će se zaposlenici sada predstavljati kao članovi obitelji IBM iX, jednog od najvećih svjetskih pružatelja usluga digitalnog iskustva. Što zasigurno ima veliki utjecaj i na motivaciju. Osim toga, na ovaj način stvoreni su uvjeti koji promiču osjećaj jedinstva, a naši partneri i klijenti imaju velike koristi od toga”, kaže Mario Horvat, izvršni direktor IBM-a iX Hrvatska.



Nastavno na najnovije promjene i planove za budućnost, IBM iX Hrvatska želi zaposliti još visokoobrazovanih stručnjaka, te otvaranjem novog ureda dodatno širiti poslovanje u Hrvatskoj. “Na temelju sjajne suradnje s vrhunskim sveučilištima u Hrvatskoj, uspjeli smo zaposliti mnoge mlade stručnjake i talentirane programere. Neprestano smo u potrazi za novim talentima i još uvijek imamo mnogo slobodnih radnih mjesta”, poručuje Mario Horvat, izvršni direktor IBM-a iX Hrvatska. Stručnjaci IBM iX-a kombiniraju kreativni duh i kulturu agencija s tehnološkom stručnosti i snažnim međunarodnim dosegom globalne korporacije IBM. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike