TvObzor
NA 180-GRAMSKOM VINILU

U prodaji vinilno izdanje albuma “Still Waters” J. R. Augusta
Objavljeno 13. svibnja, 2022.

Nakon velikog broja sjajnih recenzija novog studijskog albuma “Still Waters” J. R. Augusta i objave CD-a na Veliki petak, sada je u prodaji LP izdanje istog, hvaljenog ostvarenja. Svoj primjerak “mirnih voda” na 180-gramskom vinilu možete nabaviti po cijeni od 169 kuna.



- John Raven (J. R.) August iliti Nikola Vranić to je učinio još jednom: snimio sjajan album koji se, kao i prethodnici, otima bilo kakvoj kategorizaciji i okvirima domaće produkcije. Nazvali “Still Waters” čudesnim “nabožnim” pasijskim projektom koji u zapećak gura sve one tra-la-la pseudoreligijske pjesmuljke koji se najuže vežu uz žanr “duhovne pjesme” ili naprosto albumom koji i bez etikete stoji kao savršeno realiziran glazbeni projekt, taj album može dobiti samo jednu ocjenu: savršeno! - navodi Zlatko Gall za Mixer.hr o audiovizualnom remek-djelu J. R. Augusta.

Nakon prvog singla “Dealing with the Pain”, u kojem se kroz prizmu 2022. godine želi prikazati najpoznatiju priču svih vremena, avangardna interpretacija iste priče nastavila se i kroz drugi singl i videospot “I Forgive Her” kojim je J. R. August otvorio novo poglavlje. Poslije albuma “Dangerous Waters” i kolekcije EP-jeva “Murky Waters”, tako je stiglo vrijeme za “Still Waters”, treći studijski album J. R. Augusta, višestruko nagrađivanog glazbenika koji je probudio domaću glazbenu scenu te pokazao da ima itekako što reći i pokazati.

J. R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Svoju klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nesumnjivo ju je opravdao i novim albumom, koji je dostupan na svim streaming platformama, a fizički CD i LP primjerci mogu se nabaviti u prodavaonicama te na web-shopu Croatia Recordsa. D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike