Ekonomija
SALORI I MOTOMOBIL IZUZETNO DOBRO POSJEĆENI

Sajmovanje u Osijeku kao i prije pandemije
Objavljeno 24. travnja, 2022.
I ove netom završene sajamske priredbe u Osijeku imat će pozitivan utjecaj na regionalno gospodarstvo, posebice na turizam, koji je odlično predstavljen kao potencijal kroz lovstvo, ribolovstvo i gastronomsku ponudu.

Naime, 17. SALORI - sajam lova, ribolova i turizma i 24. MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije, koji se održavao od petka do nedjelje, okupio je najrelevantnije u tim djelatnostima.

Tvrtka Osječki sajam d.o.o., kaže direktor Alen Vukašinović, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog sportsko-ribolovnog saveza, odlično već godinama povezuje sve koji se bave specijaliziranom granom turizma, pa taj sajam svojom veličinom, brojem izlagača i značenjem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bila je to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Uz prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije sadržajno je dodatno bilo obogaćeno obiljem stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Direktor Vukašinović nam potvrđuje da su u cijelsoti postigli uspjeh koji je Osječki sajam d.o.o. i očekivao.

- Prezadovoljni smo svi, i izlagači i posjetitelji. Vratili smo se u pretpandemijsko vrijeme. Osobno sam razgovarao s izlagačima da vidim kako ocjenjuju sajamske dane i potvrdili su da su prezadovoljni i prodajom i poslovnom suradnjom koju su uspostavili s poslovnim partnerima na sajmu. Raduje me što je bilo prodaje, ali i zadovoljstva kod posjetitelja jer je bilo i druženja, i kuhanja, i natjecanja... Uspostavili smo još jednu jednu lijepu stvar, prvog dana na otvorenju kuhali su za posjetitelje i gradski direktori, odnosno čelni ljudi gradskih poduzeća, družili su se sa svojim sugrađanima... Mislim da će nam to prijeći u naviku, odnosno da će i to prerasti u tradiciju - prokomentirao je ukratko tri sajamska dana Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.D.Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike