TvObzor
NOVA BRITANSKA KRIMINALISTIČKA SERIJA NA PICKBOX TV

Uzbudljiva i intrigantna "Nestala kći"
Objavljeno 22. travnja, 2022.

Premijera nove britanske kriminalističke serije “Harlan Coben: Nestala kći” stiže na Pickbox TV kanal 25. travnja, od ponedjeljka do četvrtka, u 21 sat.



Kroz osam uzbudljivih epizoda provest će nas Michael C. Hall u glavnoj ulozi, kojeg najbolje poznajemo po kriminalističkoj seriji “Dexter”. Ova fenomenalna serija prepuna šokantnih obrata i intrigantnih misterija stiže iz mašte jednog od najpopularnijih pisaca kriminalističkih romana i trilera, nagrađivanog Harlana Cobena. Nakon smrti supruge, kirurg Tom Delaney (Michael C. Hall) pokušava nastaviti dalje, pogotovo zbog svojih dviju kćeri s kojima se želi povezati. Ponovno gradi svoj život sa svojom novom djevojkom Sophie, no sve se raspadne nakon što njegova 16-godišnja kći Jenny nestane. Tom je očajnički pokušava naći te otkriva intrigantnu mrežu tajni. Od početka do kraja, Safe je zadivljujuća, inteligentna, uzbudljiva i na trenutke teška serija koja će oduševiti sve ljubitelje kriminalističkog žanra. Michael C. Hall, najpoznatiji po ulozi savjesnog serijskog ubojice Dextera, fenomenalan je u ulozi odsutnog oca koji sada očajnički traži svoju kćer.

- Scenarij me odmah privukao, imao sam osjećaj kompleksnosti lika. Čeljust mi je vjerojatno tri puta pala čitajući samo prvu epizodu - rekao je poznati glumac. Kao Amerikanac u britanskoj seriji, Hall ističe kako je česta pojava da Britanci glume američki naglasak, no u seriji je “Harlan Coben: Nestala kći” obrnuto - Hall glumi Britanca, i to fantastično! Uz Halla stoji i nevjerojatno dobra sporedna glumačka postava. Amanda Abbington (“Sherlock”) tumači ulogu detektivke i Tomove djevojke Sophie. Marc Warren (“Band of Brothers”) u ulozi je Tomova najboljeg prijatelja, doktora Petea. U ostalim su ulogama Hannah Arterton, Isabelle Allen i Amy James-Kelly. T.K.
NETFLIX: SERIJE I FILMOVI PREMA 14 ROMANA
Harlan Coben američki je pisac misterija i trilera. Knjige su mu prevedene na 43 jezika i prodao je više od 60 milijuna diljem svijeta. U kolovozu 2018. potpisao je petogodišnji ugovor s Netflixom vrijedan nekoliko milijuna dolara. Prema tom ugovoru njegovih 14 romana bit će adaptirano u priginalne Netflixove serije ili filmove, kojima će on biti izvršni producent. Prva koja je objavljena od tada bila je serija “The Stranger”, prema istoimenom romanu, u siječnju 2020. Od tada su izišle poljska serija “The Woods”, španjolska “The Innocent”, francuska “Gone For Good”, “Stay Close” i - prije nekoliko dana - poljska “Hold Tight”.

Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike