Mozaik
"OTVORENO SRCE" U DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG

Danijela priprema veliki koncert na sam Dan žena
Objavljeno 28. siječnja, 2022.
Na radost brojnih fanova Danijela će 8. ožujka 2022., ponovno nakon duge tri godine, svojim jedinstvenim koncertom pod nazivom "Otvoreno srce", iznenaditi i razveseliti mnoge obožavatelje. Njezin koncert za Dan žena, i u povodu trideset godina Danijeline karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta. Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njezini nastupi posebne su glazbeno-scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani. Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

- Hvala mojim divnim Prijateljicama, hvala svim dragim Ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija. Hvala Vam, jer ste bile toliko hrabre i usudile se o sebi naći lijepu riječ i podijeliti je - napisala je Danijela ovih dana na Instagramu uz najavu koncerta.

Ulaznice za Danijelin koncert možete nabaviti već sad na https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/33753. Osim toga, Danijela vam sprema još nekoliko iznenađenja u svojoj iznimnoj godini, koja ćemo vam otkriti ipak malo kasnije. T.K.
Možda ste propustili...

ZLATNE ŽICE SLAVONIJE 2022 OD 2. DO 4. RUJNA U POŽEGI

Održat će se niz koncerata i drugih događaja tijekom tri dana bogatog programa

KAŽU DA ITEKAKO IMA SMISLA

Cipele kupujte popodne

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

Što Hrvatice i Hrvati najviše kupuju u sex shopovima?

2

TRADICIONALNI KONCERT "NA LIVADI NA JANKOVCU"

Izveli klasičnu, rock i glazbu iz filmova

3

PUHAČKI ORKESTAR GRADA KOPRIVNICE

Kad Podravci krenu nizvodno