Regija
POLICAJCI OPET POMAŽU

Nabavili su drva obitelji u potrebi
Objavljeno 28. siječnja, 2022.
SLAVONSKI BROD



Policajci iz Slavonskog Broda nastavljaju sa svojim dobročinstvima te su se ponovno ujedinili u humanitarnoj aktivnosti i učinili da srce obitelji Vuković jače zakuca.

- Policajci su pomogli obitelji u nabavi drva za ogrjev. Radi se o skromnoj obitelji od šest članova, koja je u nezavidnoj financijskoj situaciji. Međusobno su se dogovorili i u svoje slobodno vrijeme organizirali te pomogli i u rezanju i premještanju ogrjevnog drva. Također, potaknuli su radne kolege, koji su prikupili razne potrepštine (hrana, odjevni predmeti i slično) i uručili ih članovima te skromne i samozatajne obitelji - doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske.

Podsjetimo, policajci iz Brodsko-posavske županije, točnije, iz Postaje granične policije Vrpolje, organizirali su i akciju "Božićno svjetlo neka uđe u njihov dom", u okviru koje su se udružili, kontaktirali predstavnike lokalne zajednice (Općinu Velika Kopanica, tvrtke, ugostiteljske objekte, trgovine, obrte, OPG, Autoškolu, Fitness centar, mesnicu) i osobe koje su bile spremne pomoći. Prikupili su kućne potrepštine, hranu, odjeću, slatkiše i slično, koje su predali članovima triju obitelji s područja Male Kopanice i Velike Kopanice.
Zoltan Križan je prilikom primopredaje rekao: "To mi najviše u životu znači. Tako mi moj rođeni brat ne bi pomogao kao što mi oni pomažu", a Krunoslav Buzatović za kontakt-policajce je rekao: "Oni su odlični. Uvijek dostupni, u kojem god ih trenutku trebamo. Uvijek se možemo njima obratiti."

Policajci iz Slavonskog Broda također su se angažirali u predbožićno vrijeme te su u suradnji sa Studentskim katoličkim centrom i Župom svetog Leopolda Mandića iz Slavonskog Broda mjesecima prikupljali plastične čepove. Veliku količinu čepova darovali su Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma iz Čakovca, čijem su se pozivu za uključenje u akciju odazvali, i još se uvijek odazivaju, ljudi diljem Hrvatske, a koja novac od predaje čepova koristi za nabavu prijeko potrebnih, skupih lijekova za svoje članove. S. Lacić
Možda ste propustili...

POSAO ZA 60 RADNIH DANA

Golinci dobivaju LED javnu rasvjetu

ISPRED KKD-A "IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ"

Na šetalištu motivi iz Ivanina “Srca od licitara”

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura