Mozaik
SJAJNA NAJAVA IZDANJA "GREATEST HITS"

Flyer objavio novi singl "Dan po dan"
Objavljeno 28. siječnja, 2022.
Nakon tri vrlo uspješna albuma, jedna od najpopularnijih pop-grupa u Hrvatskoj objavila je novi singl "Dan po dan" koji je sjajna najava njihovog "Greatest Hits Collection" izdanja. Bend prepoznatljivog autorskog izričaja koji je svoj prvi službeni singl objavio prije 18 godina, sada ponovno potvrđuje činjenicu da se dan po dan prilagođavaju glazbenoj evoluciji i zahvaljujući svom inovativnim pristupu ostaju u koraku s potrebama suvremenog slušatelja kvalitetne pop-glazbe. Glazbu i tekst za pjesmu "Dan po dan" napisao je Mario Kovač, jedan od osnivača i klavijaturist benda, koji već dugi niz godina stvara hitove koji su etablirali grupu Flyer na domaćoj sceni. Aranžman je, kao i obično, radila cijela grupa, a ovaj put on djeluje izrazito bogato sa zanimljivim pratećim vokalima. Za produkciju singla zaslužan je Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Snimljen je i videobroj pod redateljskom palicom Dinka Pasinija, a njegova objava najavljena je za početak veljače. Do tada možete pogledati lyrics video koji je izradio CroRec Digital.

- Pjesma je to koja prigodno uoči mjeseca ljubavi govori o jednoj ljubavi koja pobjeđuje sve - opisala je pjevačica Petra Kožar. Kombinacija druženja i entuzijazma ovih, kako sami sebe opisuju,"nenormalnih individualaca", rezultirala je time da nakon uspješnica s albuma "ePOPeja", "Iluzija" i "Flyer 3" ponovno imaju veliki hit koji je definitivno jedna od najzanimljivijih zvučnih slika benda do sada. Dobrih vibracija na koje smo navikli slušajući Flyer nije izostalo ni ovaj put zahvaljujući nadahnutoj izvedbi Petre Kožar. Za energični ritam pobrinuli su se, osim Kovača na klavijaturama, Ivan Dumalovski na gitari, Ivo Dunat na bas-gitari i Željko Kožar na bubnjevima. Izdanje "Greatest Hits Collection" sadržavat će presjek najvećih hitova nastalih tijekom gotovo 20 godina aktivnog djelovanja grupe. Izdanje će biti objavljeno na CD-u i vinilu.

- Nadam se da se bliži kraj ovim čudnim vremenima i da ćemo se uskoro gledati i slušati na pozornicama diljem Lijepe Naše, a i šire. Veselimo se live svirci, uvijek smo govorili da tamo pripadamo - kaže Petra. T.K.
Možda ste propustili...

ENGLUND JE GOST NA GROSSMAN FANTASTIC FILM AND WINEU

Freddy Krueger dolazi na festival u naše susjedstvo

U PREPUNOJ TRICI ODRŽAN KONCERT JAZZA

B’s FUNstallation prodrmao Osijek

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POSVETILA GA SVOJOJ NAJVEĆOJ ŽIVOTNOJ INSPIRACIJI - KĆERI MINI

Maya Sar izdala singl “Ljubav”

2

ONAKO KAKO SU IZGLEDALI 70-IH

Na turneji nastupaju u obliku - ABBAtara

3

DAVID CRONENBERG PREDSTAVIO NOVI FILM U CANNESU

Ovaj se film bavi (i)vječnim
pitanjem tko posjeduje čije tijelo