Tehno
SAMSUNG PREDSTAVIO NOVE MONITORE NA CES 2022

Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, osvojili su čak devet nagrada
Objavljeno 28. siječnja, 2022.

Samsung je na ovogodišnjem CES 2022 predstavio nove modele gaming monitora, nova linija donosi izvrsnu kvalitetu prikaza, uz intuitivne značajke koje će korisnicima dati veće mogućnosti prilikom odabira savršenog monitora za zadovoljavanje svih želja i potreba.Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, na CES 2022 međunarodnom sajmu osvojili su čak devet nagrada, i to u svim kategorijama za 2022. godinu, dok je Odysey Neo G8 dobitnik prestižne nagrade za najbolju inovaciju u gaming kategoriji. Ovo je ujedno i šesta godina zaredom da Samsung monitori osvajaju CES nagrade za inovacije, s čime su dodatno učvrstili svoju poziciju globalnog lidera u industriji gaming monitora.

Odyssey Neo G8 kao prvi monitor na svijetu koji ima 4K rezoluciju (3,840x2,160 piksela), 1000R zakrivljeni ekran s brzinom osvježavanja od 240Hz i vremenom odziva od 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32" otvara potpuno novo poglavlje u inovacijama gaming monitora. Monitor nudi najpreciznije performanse čak i za najzahtjevnije gamere te impresivnu kvalitetu slike na Quantum Mini LED zaslonima koja se temelji na Quantum HDR 2000 tehnologiji. Također, omogućava maksimalnu razinu osvjetljenja od 2000 nita, a uz statički kontrast od 1.000.000:1 osigurava najfinije detalje i unaprijeđeno korisničko iskustvo.

Pametni monitor M8 32" sadrži izuzetno tanak okvir od 11,4mm zbog kojeg efikasno koristi prostor. Obogaćen je elegantnim dizajnom s ravnim zadnjim dijelom, dolazi u toploj bijeloj boji koja se savršeno uklapa u svaki prostor, a posebno će se svidjeti onima koji cijene vanjski izgled i stil. Nadalje, sadrži impresivni UHD panel koji pruža 99 % sRGB skale boja i podržava 1,07 milijardi boja pri osvjetljenju od 400 nita, zahvaljujući čemu vjerno prikazuje sve videomaterijale, dokumente ili fotografije. Aplikacije za pametni TV i produktivnost ugrađene su direktno u monitor, čime korisniku omogućavaju nesmetanu zabavu i rad, a uz to služe kao kontrolni centar za SmartThings bez potrebe za korištenjem PC-ja. Ovaj pametni monitor odlična je opcija i za rad na daljinu.Samsung S8 monitor visoke rezolucije dostupan je u veličini od 27‘‘ i 32‘‘, pruža UHD performanse profesionalne razine za sve kojima je nužna najviša razina preciznosti i opcija za rad u uredu ili kod kuće. Monitor nudi čak 98 % DCI-P3 skale boja uz izuzetno širok raspon bogatih i nijansiranih boja. Zahvaljujući Video Electronics Standards Association (VESA) zaslonu HDR™ 600[1] korisnicima osigurava nevjerojatno iskustvo gledanja, kao i vjerodostojan prikaz sadržaja, a S8 je ujedno i prvi monitor na svijetu bez efekta odsjaja kojeg je certificirao UL (Underwriter Laboratories).

Oba modela imaju USB Type C 90W priključke za punjenje i LAN priključke koji korisnicima pomažu u stvaranju pojednostavljene radne stanice koja može puniti prijenosna računala i mobilne uređaje bez potrebe za dodatnom priključnom stanicom.M.R.

Jasminka Knežević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike