Regija
VINKOVAČKI VODOVOD I KANALIZACIJA POČEO SANACIJU

U obnovi kanalizacija u Kačićevoj
Objavljeno 27. siječnja, 2022.
VINKOVCI - Početkom tjedna Vinkovački vodovod i kanalizacija počeo je sanaciju dijela mreže odvodnje u Ulici Andrije Kačića Miošića na dijelu od Duge ulice do raskrižja s Ulicom dvanaest redarstvenika i radovi će trajati, predvidivo, 7 do 10 radnih dana, najkasnije do 11. veljače.



Riječ je o velikom i tehničkom zahtjevnom zahvatu, kažu u VVK-u, koji obuhvaća sanaciju mreže u dužini 27 metara u toj ulici. Nastavak je to radova na sanaciji mreže odvodnje koju VVK provodi svojim novcem, a kojoj je cilj da se saniraju kritični dijelovi na mreži. Sanacija mreže odvodnje provodi se u onim dijelovima grada koji nisu obuhvaćeni projektom Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna, a koji će zajedno s mrežom izgrađenom u okviru projekta aglomeracije činiti funkcionalnu cjelinu.



- Budući da je u toj ulici gradsko groblje, svjesni smo da će zbog ovih radova biti problema i zastoja za prometu te građane molimo za razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano i sigurno odvijati - kaže Ivan Rimac, direktor VVK-a, i dodaje kako je na snazi privremena regulacija prometa. M.F.
Možda ste propustili...

DANI FRANKOFONIJE U SŠ MARKA MARULIĆA

Upoznali francuski film, osmislili strip

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike