Sport
NOVA ZDRAVSTVENA NEVOLJA U GRADSKOM VRTU

Bartolec izgubljen do kraja sezone?
Objavljeno 26. siječnja, 2022.
Ozljede ne daju mira treneru Osijeka Nenadu Bjelici. Kako se nastavak sezone približava, oko NK-a Osijek počeo je bujati optimizam kada je u pitanju borba za oba trofeja. No idilu kvari viša sila u obliku zdravstvene situacije. Od početka priprema izvan stroja su dva igrača koja pokrivaju poziciju zadnjeg veznog Darko Nejašmić i Vedran Jugović. Kod obojice je termin povratka na teren vrlo neizvjestan, ali neće biti kraći od mjesec dana. Jučer je stigla nova loša vijest. Karlo Bartolec ozlijedio se na zagrijavanju uoči treninga. Stradalo mu je stopalo, a prve informacije su jako loše.

- Prema prvim procjenama, neće ga biti najmanje tri mjeseca. Morat će se podvrgnuti operaciji stopala koju će obaviti već danas ili sutra - rekao je Nenad Bjelica.

Ta je ozljeda priličan udarac osječkim ambicijama jer Bartolec je bio prvi pick za poziciju desnog beka, a od njega se puno očekivalo u nastavku sezone. U Osijek je stigao ljetos, a ove zime prošao je cjelokupne pripreme, pa je Bjelica očekivao njegov veliki doprinos u borbi za trofeje. Nažalost, kako stvari stoje, Karlo će tu borbu odgledati s tribina Gradskog vrta jer rehabilitacija bi trebala potrajati minimalno šest do osam tjedana. To praktički znači kako je izgubljen do kraja sezone. Zanimljivo, sva trojica igrača koja su izvan stroja imaju zdravstvene probleme vezane uz stopalo. Nejašmić palac i stopalo, Jugović "trn u peti", a Bartolecu je pukla kost. Te ozljede ne pripadaju u najteže, ali su posebno neugodne jer se liječe potpunim mirovanjem. D.Keler
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

Najčitanije iz rubrike